IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

nyyh.Tiistai 05.10.2010 11:35

huomasin että mulla on joku uus vakiostalker.
joku sellanen mies kenelle voisin kuvitella nahkahousut. hyi. toisinsanoen siis.

mutta asiasta toiseen.
voitte varmaan arvata miten paljo kiinnostaa tämä maantiedon kokeisiin lukeminen. kyllä. erittäin paljon muttei oikeesti kuitenkaan.
ja tää meidän kirjahan on ihan surkee! :o enpä oo ennen tätä päivää vilkassukkaan siihen ja nyt ku oon yrittäny löytää infoa koetta varten niin EIHÄN SIELLÄ LUE MITÄÄN! ainakaan mitään sellasta mitä meillä on käyty läpi tunneilla :o erikoista hommaa.
kait se on sitte pärjättävä muistiinpanojen kera. nehän yleensä on ne kaikista tärkeimmät muutenki.

tekis vaan mieli koko ajan mennä leikkiin rottien kans ja keksiä niille uusia leluja. pelkään että ne kyllästyy koska ei möbleerata uusiks tarpeeks usein niitten häkkiä eikä niillä oikeen oo mitään leluja :/ rotat kun tykkää aktiviteeteista. ainoa kiva mitä niillä nyt oikeestaan on on niitten chew blocks ja kengännauha solmut mitä ne tykkää yrittää nakertaa auki. haluaisin ite laittaa sinne kaikenlaista mut en oikeen tiiä mitä ja että minkälaisia kotimateriaaleja voi käyttää.
ainaki ne näyttää tykkäävän siitä kun ne päästä ulos häkistä tutkimaan :D robertin vanhasta kengästä on tullu kiva piilopaikka sillon ku saa seikkailla häkin ulkopuolella :D jännää.
voisin laittaa kuvamateriaalia mammalle & pappalle. muistaakseni sitä isukilleni lupasin puhelimessa viimeks.


mut nyt meen taas lukemaan. tai "lukemaan".
huomasin just että tällä viikolla ei varmaan paljoa käydä ulkona :( robertilla on kait huomenna vapaapäivä mutta mä väännän esseetä varmaan koko illan. sillä on keskiviikkoki vapaata mutta sen täytyy kait torstaina aikasin aamulla töihin että ei sekään oikeen passaa. mahdollisesti torstai ilta silleen nopeeta. höh. mulla kun on vähä ikävä elevenin kivoja työntekijöitä. niitä ketkä ei ollu siellä eilen mutta oli sit tietty perjantaina ja lauantaina ku me ei oltu :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.