IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

no åhå.Maanantai 17.01.2011 04:38

puhuin andyn kans äsken.
se ei oo kuulemma uskaltanu puhua mulle koska se on aatellu että haluan murhata sen. tosin mä ajattelisin varmaan ihan samaa jos oisin mulkkendeerannu tolleen ja sit mun kaverit tietäis asiasta. mutta no worries. andy on kuitenki andy. eli hyvä kaveri. olin muutenki aatellu kutsua sen mun synttäreille koska a. ei oo kauheen reilua kutsua kaikki muut ja olla kutsumatta se vaikka se oiski ollu vähä pilsunaama ja b. en halua masentaa litaa olematta kutsumatta sen ukkoa.
ja jos ne kerran pystyy yrittään uudestaan niin eiköhän meki voida olla väleissä. ei silleen etteikö me oltais oltu muutenkaan koska me ei sinä aikana puhuttu paljoa eikä me muutenkaan yleensä olla kauheesti juteltu muutenku jos ollaan oltu samoihin aikoihin koneella.

ettäääää sellasta. hengaillaan varmaan joskus lähiaikoina koska ei olla nähty aikoihin ja sillä on mulle litalta kirje jonka se jätti sillon ku se oli täällä :) se oli kait unohtanu antaa sen robertille mutta kinder-munat se kyllä muisti :D


åååh :o amber lisäs mut facialbookissa. oon tavannu sen kerran mutta mun mielestä se oli ihan loistava tyyppi :D toivottavasti hengaillaan kohta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.