IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

drop your panties after the show.Maanantai 28.03.2011 03:31

yhyy. sw.

katottiin eilen this is spinal tap. tosin en kyllä nähny sitä ihan kokonaan koska poikkesin hieman zzzzzzzzz-alueelle jossain vaiheessa ja ku avasin silmät uudestaan niin koko leffa oli loppunu ja robert tuijotteli ja kysy että en kait vaan nukahtanu .____. muuten kyllä tykkäsin.
fun fact: meidän baari (eleven) on saannut nimensä kyseisen leffan yhdestä kohtauksesta missä nigel esittelee vahvistimiaan jotka voi säätää 11 asti :D


tänään pitää tehä mattea koko päivä. koko päivä sen takia koska eilen tein vaan yhden luvun ja alotin vähän mun review paperia. onneks oon kuitenki edes alottanu vähäsen. mutta tänään pitää tehä kaikki loput. robert on luvannu avustaa kun se tulee kotiin töistä.

toki pieni paussi pitää olla jossain vaiheessa ja sarah soitti ja kysy haluunko mennä sen mukaan kattoon paria asuntoa tossa neljältä niin päätin sitte että sehän on just sopiva hetki tauolle kun ei siinä mee ku 45min - tunti. tosin kannattais ehkä alottaakki matten tekeminen tai häkin peseminen että ansaitsee kyseisen tauon.... :D
taidanpa alottaa pikkuhäkin pesemisellä että se on sitte valmis kun siivoan rottien häkin.

...tosin ensin haluan syödä hapankorppuja ja tuorejuustoa kun niitä kerran löytyy <3_________<3 ja juoda horchataa. åååh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.