IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

åhå.Sunnuntai 24.04.2011 07:12

kello on jo 6 ja on vitun tylsäääää.
puhuin mamman kans puhelimessa 2 tuntia ja 40 minuuttia :oooooooo
åhå.

en tiiä mitä tekisin.
kait sitä vois vähä päästää tytteröisiä leikkimään tänne makuuhuoneeseen.
me aateltiin robertin kans ehkä leikata kokonaan pois tuo kangas tuosta runkopatjan pohjasta niin on sit helpompi haravoida sieltä niitä rottien jättämiä "herkkuja" (niin siis kun joskus niitten ruoka kerkeää huomehtua sinne...) saa nähä! mullahan on nyt oikeen hyvä veitsi siihen tarkotukseen :D buddy knife!

sanoin äitille että kuuleshhh katja (no en sanonu mutta mun vaari harrastaa tätä aika usein) me aateltiin råbbanin kans mennä naimisiin tässä joskus sitte. niin että se oli vähä niinku sellanen crooked way of saying we're engaged. vähän sellasta tassulla kokeilemista so to say.


ei. nyt mun pitää tehä jotain. on niin tylsää. bläää. syön vähä serbialaista munakoisoleivitettä (<3______<3) ja hapankorppua.
venäläinen mies sano että hapankorppu on vaikee sana. sanoin sille että ei se sunkaan kieles mitään helppoa oo :D


bbbbbbbbbbbbbbbbbbaaa.

ai joo. robert haluaa että oon productive. että käytän aikani johonki luovaan. se ehdotti että alan maalaamaan/piirtämään taas mutta musta tuntuu etten enää koskaan tuu harrastamaan sitä. mä en vaan osaa/pysty/jaksa eikä mua itseasiassa kauheesti kiinnostakkaan. joskus vähä harmittaa mutta yleensä se mene ohi. sitäpaitsi mulla on miljoona kaveria täällä ketkä harrastaa tollasia taidejuttuja. tiedättekö miten masentavaa on kattoo niitten hyviä töitä ja todeta että tuo olin minä joskus mut en todellakaan enää? erittäin masentavaa -____- menee motivaatio vähemmästäki (esim. kaljanjuonnista varmaan?)


niin että meen nyt ja oon epätaiteellinen. ehkä se mun "taiteellisuus" sitte muuntautu siihen kirjottamiseen. ehkä. tai kaljanjuontiin. sehän on nimittäin taitolaji!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.