IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.05.2011 04:49

no ei voi ainakaan väittää etteikö tänään olis tekemistä! ja oon jo kerenny vähän jäädä jälkeenki tekemisteni kans kun tuli puhuttua mamman ja pappan kans puhelimessa sellaset 2 ja puoli tuntia .___.
nyt vasta kerkesin tulla suihkusta ja blööö.
pelkään että unohdan ottaa yhteyttä sarah'an :s tämä on ihan pakollinen juttu sillä mun täytyy antaa sille mun avain että se pääsee ruokkimaan tytöt niinä päivinä ku ollaan poissa. blöölö.


olin kertomassa mun äitille että ollaan robertin kans kihloissa.
"kyllähän me se jo tiedettiin" oli vastaus. jaha :D kuulemma puhuttiin tästä jo sillon ku oltiin siellä käymässä. mitenköhän paljo kaljaa tuli juotua? luulis nyt että tällaset tärkeet jutut muistuis mieleen :D ei näköjään muistu. no ei sitte :D voisin tässä päivitellä tätä elämäni loppuun asti eri lausahduksilla mutta on vähä parempaaki tekemistä!


jenny junkpile löytyy taas jälleenkerran eräästä tietystä kirjasta netissä. olen jo luultavasti lisännyt juuri SINUT to make it more convenient for you :D yritän pitää matalaa profiilia tällä kertaa. siis vielä matalampaa kun viime kerralla. siis erittäin matalaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.