IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

pimpelipom.Torstai 02.06.2011 14:37

luin että "viimeksi kirjautuneet kevarit" :o


väsyttää. robert sammu peiton alle jurassic park-kirjan kans :D <3
ja voisin itekki mennä nukkumaan. kertokaa mulle mitä teen huomenna!
oon nyt kesälomalla. enkä tiiä mitä sillon tehään .____.


tein pari rumaa kirjamerkkiä tänään. tai onhan ne muuten ihan kivannäkösiä mutta oon vähä huono panostamaan vaikka tykkäänki askarrella. mutta ku mulla on niin kiire aina kaiken kans. jos jotain alan tekemään niin mun pitää saada se nopeasti valmiiks. asiahan voi olla mikä tahansa mutta mulla on aina kiire -__________- ärsyttävää. sitäpaitsi mulla ei oo liimaa niin ne on rumasti muovitettu ja blalalalalal. voisin laittaa niistäki kuvaa joskus. esim. huomenna. bilderton dagbokertoniin. ai niin, paitsi sehän on nykyään joku dayviews joka kääntää kaiken sellaseks awkward englanniks. ärsyttävää sekin.


nähe. om man sku fa å kila å sej natti natti ti råttona å san väck manne min å kryp i sänge me han. ku robert nukkuu nyt jalkapäässä ja sillä on housut vielä jalassa .____. en tiiä miks mutta mua ärsyttää ihmiset ketkä nukkuu vaatteet päällä. siis niinkun farkut tms :DDD eihän se oo edes mukavan olosta! eikä se oo kiva ite mennä paljaana toisen viereen ku tulee pelkkää kangasta vastaan :( neee. no ska he va helt ilman paitaa ja housuja. alkkarit saa olla päällä mutta muuten tulee NO DEAL.

jjjjaaa. mitä muut tekee kesällä? pitäiskö mun harkita harrastuksen hommaamista? (EI) lukea lisää kirjoja? hommata pyörä? rakentaa rotille joku supersiistisisätilaleikkipuisto? tehä lisää rumia kirjamerkkejä? kaivaa nenää? (KYLLÄ) ostaa patterit vibraattoriin? (KYLLÄ) the possibilities are endless!


jjja ai että ku mun selkä tulee oleen niin ihanan kipee nyt kesällä kun en tuu kauheesti liikkumaan. kun tämä ryhtihän on vähän sinne quasimodon suuntaan ja mun selkä on aina kipeä nykyään -____-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.