IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

lölööl.Perjantai 03.06.2011 11:00

liikaa entryjä tänään. selvä kesäloma meininki!

musta tuntuu siltä että meidän garbo oppii vielä uimaan! ja että se varmasti tykkäis uimisesta :) jotkut rotat kun nauttii uiskentelemisesta. aika hyvin on nimittäin nää vesiharjottelujutut menny ainaki garbon kans! se nimittäin uskaltaa dipata nokkansa veteen jne.
nixon vaan haravoi käsillään niitä herkkuja sieltä vedestä ja ravistaa heti itteensä jos sen naama kastuu :DDDd
kalasteleva rotta <3

nämä asiathan tietysti kuuluis tuonne rotskublogiin mutta ei sinne kaikkia lyhyitä entryjä viitti laittaa. mutta tietenki pitää sinne pitää jonkunlaista harjottelupäiväkirjaa ja dokumentoida edistymistä.

otin vähä videooki niistä tänään ku ne leikki veden kans. pitäneet julkaista blogissa jossain vaiheessa! onnistuivat kaatamaan sen kupin pariin otteeseen ja olivat märkiä mutta sain kuivata niitä ainaki vähäsen. nippe piilotti märkää pastaa peittokaappiin :( jouduin tunkeutua sen piilopaikkaan ja takavarikoida ne pastat.



lslslslsöggö. mun mekko tuli. en oo kyllä vieläkään ihan varma että mitä tykkään ku tuo isompi koko on sellanen löllö tissien kohalta .____. muuten se oli ihan hyvä eikä siitä huomais että se on isompi jollei ois tuo tissiongelma. pitäneet kasvattaa tissejä vähä lisää että se näyttää siitäki kohasta paremmalta .___.
ainaki on varaa lihota tässä mekossa :P inhottaa vaan että se mekko on paljo paremman näkönen ku sitä ei sido kiinni takaa. ongelma on vaan se että se naru on ommeltu kiinni siihen mekkoon eikä sitä voi ottaa pois tms niin en joudun sen sitoa taakse ja sillon just tulee tuo lörppörinta -_____________________- oh the issues.
nåh. huomenna ois tarkotus premiere tämän mekon kans julkisesti. robert on luvannu antaa mulle miehen mielipiteen kun se tulee kotiin. musta vähän tuntuu siltä että joudun tehä sellanen ikävän naistempun ja pyytää sarahn käymään että seki voi antaa mielipiteensä. sarah yleensä pyytää aina mua auttamaan sen asuvalinnoissa joten eiköhän se toimi toisinki päin!


nyt vois syödä jotain. kun en oo kauheesti harrastanu tuota syömistä tänään. oon ollu ihan liian laiska siihenki.


ja robert oli oikeessa; facebook on ihan tylsä. eihän siellä kukaan sano koskaan mitään kiinnostavaa .___. ainoa hyvä puolihan siinä on se että on helppo pitää yhteyttä ihmisiin. oon jo saannu turn away pari sellasta ihmistä ketä mulla oli siellä aikasemmin, mutta koska nyt haluaisin pitää vaan sellasia ketkä on OIKEESTI mun kavereita (sellasia kenelle puhun in real life kans, ketä näen oikeesti ja kenen kans hengailen vapaa-ajalla) niin oon nyt sitten karsinu vähän porukkaa. tiedän että joku jossain ottaa feijsölbuukin niin tosissaan että valittavat jollekki että YHYY KU TUO EI LISÄÄ MUA ja blalalala. kun sellaisiakin ihmisiä satun tuntemaan. kaikenlaisiahan sitä tuntee nykyään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.