IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tiedät varmaan tunteen, kun joku kaverilistalaisistasi kirjoittaa elämästään, ja äkkiä pysähdyt ihmettelemään, missä vaiheessa hän on vaihtanut työpaikkaa tai alkanut tapailla tuotakin tyyppiä...? Ilmeisesti jotain perustavanlaatuista informaatiota on jäänyt matkalle, mutta oikeastaan nolottaa kysyä tarkempia yksityiskohtia.

(Kopioi tämä kysely blogiisi ja vaihda vastaukseni omiisi. Mitä monipuolisemman ja/tai tarkemman vastauksen pystyt antamaan, sitä paremmin saat minut (ja muut sisälukutaidottomat) takaisin kartalle.)

001. Nimi
- jenny.

002. Lempinimi, lempiväri, lempielokuva, lempikirja, lempibändi?
- jenny junkpile. lempiväri on vaaleanpunanen ja musta. lempielokuvia nyt on jonkun verran mutta fantastic mr. fox on sellanen mikä piristää aina. aina jos ahdistaa niin laitan sen pyörimään tai kuuntelen sen soundtrackia :D lempikirjojakin on muutama mutta saatana saapuu moskovaan on ehkä se kaikista paras. lempibändeihin lukeutuu chixdiggit, the soviettes, turbonegro, the riverdales ja vaikka mitä muuta.

003. Ikä
- 24.


004. Kotikaupunki / tämän hetkinen olinpaikkakunta
- kotikaupunki on kokkola, suomessa, vaikkei se kyllä enää siltä tunnu kun suurinosa kavereista liikkuu mulle tuntemattomissa porukoissa tai ovat muuttaneet pois. siellä kun en kohta 8 vuoteen oo asunnu. nykyään asustan san diegossa, kaliforniassa ja tuntuu siltä että I have found my home :D täältä en oo aatellu lähteä pois. you can try all you want. minähän en tuu täältä .___.

005. Ammatti
- ikuisesti työtön, varmaanki :D tai sitten toivottavasti lingvistiikan joku researcher. tulevaisuudessa siis. tällähetkellä käyn korkeakoulua ja ens keväänä pitäis saada associate's degree ja sitten jatkaa tuonne yli-opistotasolle.

006. Harrastus
- barhopping. en tiiä mitä muuta tähän pitäis sanoa. ei tätä voi oikeen selitellä muuta kun että alkoholi maistuu ja tykkään seikkailla all over town ryypiskellessä :D

007. Kumppani
- robert. tässä kohta ollaan oltu 3½ vuotta yhdessä ja syksyllä asuttu 2 vuotta saman katon alla. kihloihinki mentiin syksyllä, ou jee. että tämä on nyt se mies. häitä ei oo suunniteltu, ja ärsyttää kun kaikki kyselee siitä. se että menee kihloihin ei tarkota että heti seuraavalla sekunnilla mennään naimisiin :D internetissä tavattiin vuonna 2007. tiesin monta vuotta kuka robert on koska oltiin samalla message boardilla. sitten talvella 2008 päätin lentää san diegoon kattoon robertia ja tulin miljoona kertaa onnellisempana pois sieltä (ja tietenki surullisempana koska oli niin pitkä välimatka). kaukosuhde toimi kuitenki ihan hyvin, mutta kivempihan se on näin kun voi käydä kusella yhdessä :DDDDDd



008. Lapset
- en pidä lapsista. enkä raskaana olemisesta tai mistään muusta lisääntymiseen liittyvästä. (except coitus of course.) se on ihan hyvinkin mahdollista olla silti hyvä ja rakastavainen ihminen vaikkei olekkaan lapsia tai halua niitä. ihmiset kuvittelee että on jotenki kylmä ja kamala jos ei pidä lapsista. mulle ihmissuhteet ja eläimet on tärkeämpiä. eläimetkin on lapsia ja niistäkin on jonkun pidettävä huolta.

009. Sisarukset
- tsessika. kohta 20 v. I would consider her one of my best friend. tosin harmittaa kun oltiin niin tight like a 12 year old ennen ja nyt en oikeen tiedä missä mennään. onhan se selvästi vielä kiinnostunut munkin menemisistä mutta nyt kun sillä on omiakin kavereita niin on vähän sellanen taustatanssija olo aina välillä :D mutta ihan ymmärrettäväähän se on. en voi aina olla paikanpäällä ja blalalalala. ehkä sekin aattelee niin että mullakin on nyt kaikkia kavereita ja hallelujah? en tiedä. ei kauheesti olla keskusteltu asiasta. mutta tässä tämä nyt on, black on white, että mitä ajattelen.


010. Lemmikit
- mamman ja pappan luona asuu kissat arthur ja walther (16 v!) ja otto (entinen hobokissa) ja koira weera (kohta 13 v). ne on vielä munkin lemmikkejä koska ne on meillä ollut pienestä asti (paitsi otto, joka ilmestyi perheeseen viime syksyllä) ja en pystyis ite hommaamaan koiraa tai kissoja ennen kun niitten aika on tullut, vaikken niitten kanssa enää asukkaan. se ei vaan tunnu oikealta kun nuo on ollut mukana pienestä asti. itelläni täällä kotona on 2 maailman parasta rottaa, nixon ja garbo <3 täyttävät vuoden loppukesästä/alkusyksystä :D nippe ja garboli on tuonnut paljon iloa mun elämään. ne on mun ensimmäiset jyrsijät ikinä, ja en oikeen osais enää kuvitella elämääni ilman rottia. oon rakastunut rottiin ihan täysin ja tulevaisuudessa ollaan aateltu hankkia lisää :D



011. Mainitse tämänhetkiseen elämääsi vaikuttavat 3-5 merkittävintä asiaa
- koulu on ainakin yks. en saa tehdä töitä vuosiin koulun ja viisumin takia. ja koska nyt oon kerrankin oikeen kunnolla koulussa, siis silleen että tämä on nyt se yritys. se kun pääsen siihen ammattiin mihin haluan. jy nou. ja sitten nuo rottenderit. kyllä niille tulee oltua sellanen kunnon supermom aina välillä :D en tykkää sen takia lähteä pidemmille reissuille (tosin en nyt sano ei senkään takia) kun niille pitää hommata hoitaja ja blalala. ne on mun lapsia nuo elukat. opettavat vastuuta kun ei oo vanhemmat auttamassa lemmikkien kans :) jjjja en sit tiiä mikä muu ois sellanen iso vaikuttaja.

012. Miksi lähdit opiskelemaan?
- koska se oli sellanen helppo tapa päästä tänne asumaan :D ja samalla on jotain tekemistä. keksein samalla että mikä se mun unelma-ammatti on, joten on jotain minkä eteen tehdä töitä. työelämä alkoki kyllästyttämään.

013. Vanhemmat
- asuu ruotsissa. yrittävät muuttaa takasin suomeen, ja toivottavasti onnistuvat siinä, ettei tarvi kahteen eri paikkaan matkustaa. mun vanhemmat on satavarmasti ainaki hitusen kuulimpeja kun suurinosa vanhemmista. esim. ne tarjoaa kaljaa ja soittaa rosk en rollia stereoista. onks sun vanhemmat sellasia? didn't think so.

014. Läheiset ystävät
- no jos nyt vähä törkeesti namedroppaisin tässä. tähän siis sisältyy tietysti parhaat ystävät myös mutta myös sellaset läheiset. ei siis kaverit vaan läheiset ystävät kenelle uskaltaa vähän raottaa oman maailman ovea; tytti, linda, jessika, robert, alan, sarah, lita. ehkä myös andy ja jason. on niitä varmasti pari muutakin suomenpuolelta. ehkä yks ruotsistakin.




015. Uskonto
- uskonto on vähän sellanen henkilökohtainen asia mistä ei mun mielestä kuulu keskustella yhtään kenenkään kans. en tykkää jeesusteluista enkä usko moneen asiaan siihen liittyen ja en pidä uskontoihin perustuvista traditionseista (monet sellaset mitkä esim. robertin perheelle on tärkeitä. unfortunately). en pidä myöskään siitä että monilla mun kavereilla täällä on uskonnollinen background. se jotenki vaivaa mua kun kenelläkään mun kaverilla euroopasta ei oo sellasta eikä itelläni. jesus camp was hell. mutta en voi myöskään sanoa ettenkö uskoisi mihinkään. but as said before, se on henkilökohtainen asia mitä ei koko maailmalle tarvi mun mielestä mainostaa. niinkun monet muutkin elämännäkemykset ja blalalalaat.

016. Juotko/tupakoitko?
- oi kyllä. juon ainakin pari kertaa viikossa. ei tietenkään aina mitään kännejä, mutta ei se kyllä kauaks mee :D tupakoinnin alotin noin 4 vuotta sitten koska mulla oli niiiiiiiiiiiiiin tylsää ja niin iso parveke eikä yhtään syytä käydä siellä. sitäpaitsi se oli sillon vähän hauskaa polttaa kun mun silloinen ääliö poikaystävä ei tiennyt asiasta mitään. se oli vähä sellanen lälläslää-oot-vähän-paska-juttu. tänään voisikin ottaa vähän bubblegum vodkaa 7upin kera!

017. Lävistykset/tatuoinnit
- lävistyksiä on ollut vähän joka paikassa: helix, tavallisia korvalävistyksiä useita, nostril, kulma, bridge, monroe, smiley, labret, off center labret, jne. nykyään jäljellä on enää septum, nännit ja kielilävistys. viimeks oon ottanut pois korvavenytykset. nämä mitkä nyt on jäljellä saa jäädä, sen verran niitten ottamisen kans oon joko jahkaillut tai se on sattunut niin paljo ettei se oo pois ottamisen arvoista :D tatuointeja taas haluaisin lisää ja ideoita on sen mukaisesti. tällähetkellä niitä on 9 ja ne löytyy sormesta, ranteista, olkapäiltä, nilkasta, lantioilta ja käsivarresta. haluaisin vielä käsivarteen pari lisää, rintaan, reiteen ja pohkeeseen. pitäis saada nuo lantioilla olevat myös peitettyä mutten oo keksiny vielä että millä motiivilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.