IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

mmmmfffSunnuntai 05.06.2011 04:11

ai niin! sain eilen paketin joka sisälsi tuplaa, salmiakkia ja uuden mekon! ja alkkarit myös. jotka on ihan selvästi vanhan naisen valikoimat koska ne meinaa ulottua mahaan asti :P muuten hyvät kyllä!
pysyy pylly paikoillaan!

mekko oli kiva. tosi nätti. harmi etten tee tänään mitään muuta ku meen eläinkauppaan. oisin muuten laittanu sen päälle jo. oh well. kerkeehän sitä vielä! tuplat syötiin heti. tupla red oli erittäin herkullista. joku saa luvan lähettää sitä lisää <3____<3


sit mentiin sarahlle syömään. sarah oli tehny riisiä, kalaa ja paistettua zucchinia. oli oikeen hyvää! sit napattiin pari paperipussia ja laitettiin kaljat sinne ja lähettiin käveleen til two'hon. ei olla ennen kävelty sinne koska se on aika pitkä matka, mutta 40 minuutissa tultiin perille! poliisejaki oli joka puolella. en tiiä näkikö ne meidät pussikaljoineen, vai jos niitä vaan ei kiinnostanu. ehkä niillä oli parempaaki tekemistä ku antaa sakkoja joillekki harmittomille kaljottelijoille? :D
aika halvoilla eväillä mentiin eilen. ensin ne kaks isoa kaljaa jotka juotiin kolmestaan matkalla til two'hon, ja sit uskalsin ostaa mulle ja robertille tallboyt paikanpäällä. sit sarah tarjos meille yhen joka juotiin puoliks.

the undertones oli taas hyvä! paitsi että niillä oli vähä eri set list tällä kertaa :o ehkä koska niillä oli enemmän aikaa soittaa tällä kertaa. ja ne soittiki aika kauan. yli tunnin. tais olla joko 1½ tuntia tai tunti 40 min. åhå.

tuttujaki näky, mutta yleensä ne tutut ketä me nähään siellä on sellasia kenestä ei kauheesti välitä. tai on ihan sama näkeekö niitä vai ei :D tosin jesseä on aina kiva nähä. se ei oo sellanen niinku ne muut siitä kaveriporukasta.


sit käveltiin takas kensingtonin läpi ja mentiin sarahlle koska sarah tarjos yö snackseja. sarah lämmitti meille pesto pizzaa ja tarjoili erilaisia suolakeksejä hummuksen ja tuorejuuston kera. sen jälkeen oltiin valmiita lähteen kotiin.

kotimatkalla tapahtui kaikennäköstä ripulointia :DDDDDddddd mutta ei siitä sen enempää. kaikkien housut oli kuitenkin kuivat ja puhtaat kotiin tullessa, jos joku kerkes jotain johtopäätöksiä vetämään :D


nyt täytyykin sitten kipaista sinne eläinkauppaan. en eilen kerenny. siinä vaiheessa kun olin tullut suihkusta niin tajusin että jos meinaan vielä rotat päästää ulos niin en millään kerkeä sinne eläinkauppaan ennen ku robert tulee. ja jos oisin menny sinne eläinkauppaan niin en ois sitte kerenny päästää rottia ulos välttämättä. niitten ruoka kuitenki riitti sopivasti just tälle päivälle mutta nyt on pakko mennä koska niillä on viimenen handful ruokaa tuolla niitten kupissa. se ehkä riittää iltaan asti, mutta pitäähän niille illalla laittaa kans jotain.


että he va he!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.