IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

-___-Keskiviikko 08.06.2011 03:07

no voi satans satan.
en pääse tupakalle nyt ku nuo maalarit on just siinä takapihan ikkunalla värkkäämässä just nyt ;____________;

blaa.


ne oli myös mun takana (vessan ikkunassa) värkkäämässä mukavasti kun kävin paskalla! kivaa.


mua ärsyttää nuo maalarit. herättiin siihen ku ne rappas meidän toista makuuhuoneen ikkunaa. mutta tosiaanki, nehän tekee sen nyt aamulla/päivällä koska ihmiset on yleensä töissä sillon. me ollaan robertin kans "erikoisia" ja käydään töissä ja koulussa myöhemmin ja nukutaan iltapäivään asti ja blalalalalalalaalla.

onneks ne ei oo alkanu rappaamaan tuota meidän sängyn päässä olevaa ikkunaa vielä. päätettiin että sitte ku se projekti alkaa niin me mennään sohvalle. koska ei oo kauheen kivaa herätä siihen että sun pään yläpuolella rappaa joku ikkunaa ja hioo jollain koneella ja lssösösös.




mun tekee mieli tehä jotain. niinkun esim. mennä kävelylle tai kirpparille tai jätskille tai jotain! ja aattelin että oisin huomenna kävelly normal heightsin farmers marketille mutta robertilla on vapaata ja sitä ei kiinnosta niin en sit meekkään .___. rottiakaan ei kiinnosta leikkiä just nyt, ne vaan nukkuu. eilen niillä oli virta päällä jonku aikaa mutta ne ei päässy ulos kun en kerenny päästää niitä. mutta ei se mitään, sillä ne sai olla ulkona 2 kertaa eilen, tunnin molemmat kerrat, ja sitte ne sai vielä tulla mun kyytiin ja mennä pienelle ajelulle ympäri kämppää JA ne sai vielä vähän tekemistä ku laitoin niille sellaset piñatat :D niin että niillä oli kyllä more than enough hauskaa toissapäivänä. ne nukkuki sitte koko päivän eilen sen takia ja nousivat vasta ku tultiin kotiin robertin vanhemmilta.



nyt alan kattoon pyörää netistä. mun siirtämät rahat tuli, että pärjään siihen asti ku csn-rahat tulee. ties millon tulevat, mutta tulevat varmaan joskus kuitenki :D ehkä näillä saa pyörän.

galöh,gs.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.