IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.06.2011 06:33

kotona ollaan.
tuli maalailtua naten kans ja kaikkee.
sillä näytti olevan ihan kivaa, joten job well done!

ja nippe nuolas heti mun kättä kun tulin kotiin <3
aww nixon <3
ja garbo oli heti vastassa häkissä.


nixonilla on ne kaikista pahimmat ruvet paraantunu, mutta ihan niinku sillä olis suun ympärillä uusia rupia :/ en kuitenkaan usko että kyse on kirpuista koska nyt sillä on vaan suun ympärillä rupia, eikä se raavi itteänsä muualta enää läheskään yhtä paljo ku sillon kun sillä oli niitä rupia kaulassa ja korvan vieressä. korvat ja kaula on siis paraantunu mutta suun ympärillä on pari uutta pienempää. ehkä se on allerginen jollekki, mutta en oikeen tiedä että mille. tosin vastahan se noita lab blockseja syönny viikon, että ei kannata varmaan huolestua. ei tässä mitään ihmeparaantumisia kuitenkaan kannata odotella, ja siinä kestää varmasti enemmän ku viikon ennen ku kaikki ruvet on menny pois.


nyt suihkuun. on inhottavan hikinen ja limanen olo ihan joka paikassa -_____-



huomasin että robertilla on ollu yksinäiset ryyppäilyt täällä: jääkaapissa oli melkeen kokonainen 32 oz ice house ja loput jägermeisteristä oli juotu. täällä makuuhuoneessa on tyhjä 32 oz ice house pullo ja tyhjä siideritölkki. evidence! no ei sillä. ottaisin varmaan mäki jos oisin yksin. mutta ehkä enemmänki siks että saisin helpommin nukuttua :D


mutta nyt suihkelo. en saannu läksyjä tehtyä loppuun koska nate halus leikkiä koko ajan. joten ne täytyy kans hoitaa ihan loppuun asti kun niitten due date on tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.