IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

åhå.Sunnuntai 26.06.2011 03:44

tää ei ööööää enää. tosin ei kannata sanoa noin, koska sitähän ei koskaan tiedä jos vaikka jinxasin itteni tossa samalla.


oltiin eilen ocean beachin rannalla, oooh. ei ollu kovin aurinkoista, mutta vesi oli saman lämpöstä ku ilma, joten ihan ok. kuivuki aika äkkiä vaikkei aurinko paistanu. minä ja jason käytiin vedessä mut sarah ei. sarah oli pakannu mukaan meille aivan mahtavan picnic lounaan! oli kahenlaista hummusia, porkkanoita, pitalastuja ja se teki meille omat leivät ja vielä hedelmäsalaatin siihen päälle. nam!
sit tuli vähä kylmä niin suunnattiin kohti normal heightsiä, sarahn asunnolle. siellä oli kuuma, joten hypättiin uima-altaaseen! ja oon ruskettunu joka suunnasta. tai punanen, oikeestaan, mutta kyllä tää tästä vielä ruskeeks muuttuu :D onneks en sentään palanu, vaikka vähän siltä näytänki.


sit illalla mentiin robertin kans brandonin uudelle kämpälle! oli tosi hieno. ja niitten koiranpentu oli aivan ihana! mutta se pelkäs meitä ihan kauheesti :/ höh. jokatapauksessa, victoria toi jotain sen horokavereita sinne ja kaikkia ärsytti niin mentiin alibiin. alibissa oli ihan mukavaa, mutta jokainen baari menee kiinni jossain vaiheessa, ja suunnattiin takas brandonille. akat oli siellä vielä mutta lähtivät hakemaan meille ruokaa. victorian kaverit on ärsyttäviä. brandon ei tykkää niistä eikä victoria tykkää brandonin kavereista. ne puhu paskaa heatherista siellä. blää. mun mielestä brandon ja victoria ei sovi yhteen. ne on ihan eri maailmoista. victoria on sellanen fancy dinner/go clubbing/wine drinking nainen. sellanen NAINEN. brandon taas on ihan erilainen. dive bars, pbr and a cheap budget. blää. no ei voi mitään.


sit käveltiin robertin kans kotiin joskus puoli neljältä. oltiin aika kännissä.


ja nyt ahdistaa kännäily koska sain just tietää tänään että tiia ahola on kuollu, ja se kuoli just siihen: viinaan. se ryyppäs ittensä hengiltä. tiedän että vaikka juonki reippaasti, niin en kuitenkaan juo sellasia määriä tai sellasta kamaa kun se. sillä nimittäin oli alkoholiongelma. mutta kuitenki. tosi ahdistavaa että someone just drops dead while drinking :s ja joku kenen kans oli joskus aikoinaan ihan hyväkin kaveri.



ai niin, ja tänään heräsin pitkästä aikaa (siis ryyppäämisen jälkeen) hyvällä mielellä. oon yrittäny olla juomatta vähän koska joka aamu sen jälkeen oon heränny ajattelemalla how much I hate myself -___- mutta ei tänään! jee :D edistystä. muutenki oon yllättävän toimeliaalla tuulella! tänään laitetaan verhot olkkariin ja dining roomiin! ja pesen ehkä pyykkiä jos kerkeän. ja who knows, ehkä innostun siivoomaanki! tosin tänään on the queers ja vituttaa ku unohettiin ostaa liput. nyt pitää toivoa että robert pääsee sisään kans :s

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.