IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 04.07.2011 02:48

jaaa he va sönda.
tiedän että teitä kiinnostaa nää mun "asiat mitä pitää saada tehtyä ennen tiettyä kellonaikaa tänään" entryt!!!11111111 turha väittää vastaan, luette tämän kuitenkin.


seittemältä on siis trivia. kuulemma, ainakin. ja meillä on dream team kasassa taas! tai dream team version 2.0, koska robert on töissä ja alan tulee sen tilalle, jos se kerkeää san diegoon siihen mennessä. se on nyt kait matkalla tänne. ou jee!

ennen sitä täytyy keksiä että mitä teen ruoaks tänään. en oo kokannu ihan hetkeen, tai siis ainakaan from scratch mitään :s nyt ois pannut ja kaikki puhtaana, joten ois hyvä syy whip up some delicious grub. mutta toisaalta...sitten siihen menee aikaa, ja mun täytyy aina varata itelleni vähän ekstraa sen takia kun tiedän alottavani kaikki mun jutut jotenki myöhässä. niiiiiiiiin että jos vaan hakisin sandwichin taas tänään. bllööö.


löysin eilen toisenki pesusienen, onneks, niin saan pestyä häkin tänään. sekin pitää keretä hoitaa ja sit rottuuksien pitää päästä ulkoilemaan vähän. ulkoilemaan makuuhuoneeseen siis.


blalalalalaa.


mun vanhemmat soitteli ja kerto kööpenhaminan ikävistä tunnelmista, joten nyt täytyy katella vähän videoita sieltä.


jjjjaa mun isukilla on työhaastattelu kokkolassa tän kuun lopulla. toivokaamme siis että tää menee hyvin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.