IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

gaaah.Keskiviikko 24.08.2011 08:23

onneks ei huomenna tarvi mennä mihinkään koulun jälkeen -_____-
paitsi sinne koulun kirjakauppaan ostaan pöörsönäl dixönäriä espanjan kurssille. ja ne jonot tietysti on taas ihan naurettavan pitkät, mutta minkäs teet. ainaki pääsen suht normaaliin aikaan kotiin :P

muuten tietysti ihan kiva oli eilen just nähä christinaa ja silleen, mut ei sitä joka päivä jaksa olla menossa heti koulun jälkeen.

tänään jouduin suoraan koulusta lähtee mission valleyyn targetiin ostaan itelleni tanssihousut. ja sit ku olin oottamassa bussia kotiin, niin sarah soitti ja kysy mentäiskö syömään jonnekki, ku se oli just päässy töistä. ja tietysti seki oli mukavaa, mutta molempia väsytti sit ihan kauheesti sen jälkeen.

rotta-ressukat, ku ei oo nähny mammaa melkeen koko päivänä :( ja robert ei ollu muistanu laittaa niille uutta vettä. tosin se nyt ei varmaan enää kannata tässä vaiheessa. päästin ne heti ulos ku tulin. tässähän ne nyt pyörii innoissaan.

mun matematiikan opettaja oli tosi hauska. sellanen hong kongilainen setä :D huumoria riittää vaikka muille jakaa! ihan loistava tyyppi :D ja åhå, muistin jotain edelliseltä matematiikan kurssilta! sidu bara.
espanjan opettaja on ihan vitun pelottava ja mua ahdistaa se että tarvii heti alusta alkaa puhumaan espanjaa. pelkästään. mä kun en kauheesti oppinu mitään kakkos kurssilta ja siitäki on jo vuosi -__-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.