IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

näin sanoi hunter s thompson kirjassaan kingdom of fear, joka on muuten hyvä kirja. one of the few presents I kept from my time being with a certain "man" :P

mutta se ei nyt liittyny asiaan mitenkään.
oon ollu menossa joka päivä koulun jälkeen.
maanantaina kerkesin tulla äkkiä kotiin ruokkimaan rotat, mutta sitte piti heti lähtee tapaamaan christinaa.
tiistaina piti mennä targetiin ostoksille heti koulun jälkeen ja se oli sellasta ikuista bussimatkailua (grossmontilta sdsu:lle bussilla, sdsu:lta mission valleyyn trolleyllä, mission valleysta bussilla north parkiin) ja sen jälkeen kävin vielä syömässä sarahn kans.
keskiviikkona kävin postissa koulun jälkeen.
eilen kävin leikkaamassa hiukset.

tänäänki riittää tekemistä.
oon päättäny että nyt kun on koulu alkanu niin perjantai on mun siivouspäivä. ja oon jo niin kerenny hehkuttaa tätä asiaa robertille, että mun on melkeen pakko siivota. ei oo mitään niin kurjaa kun pettymyksen tuottaminen. se on oikeastaan paljon pahempi kun jonkun suututtaminen. loukkaaminen ja pettymyksen tuottaminen on pretty high up there on the list. jaetulla ensimmäisellä sijalla vaikka. tosin sehän nyt ei oo koko maailmaa jos en siivoa, mutta he's obviously counting on me, joten parempi vaan siivota! on sitte molempien kivempi viettää yhteistä vapaapäivää huomenna :D

ja eihän ne tekemiset siihen jää. rottien häkkiki kaipaa siivousta. ja sit pitää tietysti päästä ne leikkimään hetkeks. mielellään vähintään puoleks tunniks, mutta meillä puoli tuntia ei käy. päästän ne ainaki tunniks yleensä ja useimmiten kahdeks tunniks. paljo kivempi niin!
ja sitte pitää tietysti laittaa omaa lärviä kuntoon ja tukkaa ja ruokaaki ois tarkotus syödä jossain vaiheessa. on niin huono ehtimään kaiken kans -____- oiskohan sen kotilukujärjestyksen aika? sellasethan toimii tosi hyvin.

jjja niin. huomenna mennään ehkä eläintarhaan robertin siskon kans. ja sit illalla ois US bombs! jännää! duane peters. oispa mun duane peters kengät täällä. hakisin niihin nimmarit. mutta voi olla ettei niitä kenkiä oo edes enää. on hyvin mahdollista että ne heitettiin pois mun muuton jälkeen. toivon kuitenki salaa että ne ois vielä siellä portaiden alla jossain ja että ne lähetettäis mulle sometimes in the near future. oon tainnutkin jo lähettää tästä pyynnön mammalle.

nyt kuitenkin meen motivaatioröökille ja jospa tämä siivouspäivä sitten lähtis käyntiin. on uutta musiikkiaki soitettavana! viimeks kun siivoilin niin pistin tytin levyn soimaan. oli hyvä tiskaus soundtrack! tällä it's alive-kokoelmalla on siis big shoes to fill.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.