IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

triviaa ja vaatteita.Maanantai 19.09.2011 04:05

tänään ois kuulkaas trivian paikka!
mua harmittaa ihan kauheesti se että meidän joukkue on melkeen aina se kolmen hengen häviäjä. me ei saada koskaan ketään kivoja mukaan, ku kaikki on töissä. yleensä on jotain randomeja ketkä tulee mukaan, ja sillon meillä menee edes vähä paremmin, mut paljo kivempihan se on hävitä kavereiden kanssa, ku melkeen voittaa joittenki randomejen kanssa!
ainakin mun mielestä. kyllästyttää aina olla kolmestaan. eihän se oo ees hyvä joukkue!

tää tuoli haisee pallihielle, mikä on erittäin epämiellyttävä asia :(

epämiellyttävää on myös se ettei mun suosikki hame tunnu enää kivalta. tai eihän se oo piiitkään aikaan, mutta nyt viime aikoina on alkanu tuo liian tiukkoihin vaatteisiin ahtautuminen tuntumaan ihan liian naurettavalta ja epämukavalta, niinpä tämä hame on nyt diskattu käytöstä. kuvia tulee hameesta ja housuista, jos niille löytyis ottaja.

in the meantime, jos joku tietää mistä saada ihan tavallinen (tosin lyhyt, sillä en käytä mitään mikä menee polvien alapuolelle) musta farkkuhame, niin ilmotelkaa toki. tällä hetkellä (kun kaikki housutki ja pari muuta hametta) mulla on käytössä pelkästään mekkoja ja 2 vähän "huonompaa" hametta. huonompaa siinä mielessä että ne väreiltään ei sovi ihan kaiken kanssa. niin ja mun shortsit tietysti. mutta mulla on ollut ne päällä koulussa 5 viikkoa nyt (pesty tietysti siinä välissä) ja musta alkaa tuntuun siltä että ihmiset luulee etten omista muuta kun ne shortsit, joten ois kiva välillä pitää vähän jotain muutakin, esim just hameita :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.