IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

go back to hollywood.Tiistai 20.09.2011 04:51

alko tuo biisi soimaan päässä ku näin että robert oli kuunnellu sitä :o

syksyssä ja keväässä on se ärsyttävää ettei koskaan oikeen tiiä minkälainen keli ulkona on. tänään, taas vaihteeks, puin vähä enemmän vaatetta päälle ku olin lähössä kouluun kun näin että ulkona oli harmaata. tilannehan tietenki muuttu koulumatkalla ja nyt ulkona on lämmin -___- meinasin ottaa sateenvarjonki mukaan, mutta onneks en, ku käviki näin. joko on kylmä tai lämmin. ei saa olla molempia tai tuollasta hämäävää ulkona .____.

vituttaa kyllä vähän ku en muka jaksanu tehä läksyjä eilen.
nyt niitä on sitte vaikka muille jakaa. ja ainaki matematiikka pitäis tehä tänään. huomenna joutuu tehä nettitehtäviä, koska robertilla on keskiviikko vapaata ja me käydää nixonin kans eläinlääkärissä ja sit illalla on hank 3:n keikka. muistaakseni. eli sillon ei tuu kauheesti tehtyä läksyjä.
blargle.

mulla menee yllättävän hyvin tanssikurssilla! enpä olis ihan heti uskonu sanovani noin. ja sain B:n mun viime viikon puheesta mun toisella kurssilla, oh yeah. 3 pistettä ku ois vielä saannu niin ois ollu A. no, ens puheesta sitte ;D se on jo ens viikolla ja mun pitäis keksiä kenestä sen teen. kun se pitää tehdä ihmisestä kuka on sun mielestä hyvä puhuja. eli se voi olla ihan kuka tahansa, vaikka sun naapuri :P en kyllä yhtään tiedä kenestä sellasen tekis. bllööö.


voisin olla reipas ja lähtee kauppaan hakeen ruoanlaittomateriaalia.
jos nyt tekis niitä fajitoja ku en sillon kerran tehnykkään :o

olipa tylsä entry. "olin koulussa ja nyt teen ruokaa. syksy tulee. heippa!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.