IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

rutto II: ruton paluu? :oLauantai 24.09.2011 03:56

ååhh.
puhuin tässä isukin kans puhelimessa ja se kerto ajatelleensa ostaa veneen nyt sitten kun kokkolassa asuvat!
meillähän oli sillon aikoinaan kun itekki vielä kokkolassa asuin, sellanen pieni vene nimeltään rutto. sen nimi oli rutto koska se oli niin paskan näkönen. ja hauskinta oli tietysti se että koko perhe alko käyttään nimeä rutto kun oli tästä veneestä kyse.

rutossa oli paskasta ulkonäöstään huolimatta ytyä! your truly näkyi ratin takana useampaan otteeseen. isukin kanssa tuli veneiltyä paljo.
nyt tietysti toivon että uus vene ostetaan, niin pääsen näyttämään robertille joku kesä että hän saattaa olla maanteiden kuningas, mutta pohjanlahden vesillä on asiat toisin! rutto 2 oli tietenkin ensimmäinen nimiehdotus, ja koska joskus aikoinaan tuli harmiteltua sitä ku entisen ruton kylkeen ei koskaan maalattu nimeä, niin tätä sama vahinko ei tule toistumaan.

mutta siis nythän on talvi tulossa, että ei kait kukaan mitään veneitä oo ostelemassa ihan hetkeen. kunhan vaan vähän innostuin muistelemaan veneaikoja. korkeintaan luistimia tässä pitäis ajatella.

mun tekis mieli mennä käymään kokkolassa nyt heti, vaikka talo ei oo ees ihan 100 % kunnossa jne. muutenki ku siellä on syksy nyt. täällä on vaan blää. päivällä menee hameella ja t-paidalla, illalla pitää pukea sukkahousut ja villatakki siihen lisäks. haluaisin kyllä käydä joskus syksyllä ku robert ei tiedä oikeesta syksystä yhtään mitään ja ois kiva näyttää sille miten nää oikeat vuodenajat toimii vaikken muuten ookkaan mikään vuodenaikojen suuri fani :D

höh kun en pääse käymään. no ensinnäkin se että mulla ei oo yhtään aikaa. syksyllä ei oo mitään pitkiä lomia. täällä ei oo syyslomaa ollenkaan. thanksgivinki on neljän päivän viikonloppua ja nii oli labor day kans. ja sitten se että varaa ois, jos ei siis halua maksaa vuokraa/koulumaksuja/laskuja tai syödä enää tänä vuonna .__. niin että..

tuosta tuliki ihan toinen juttu mieleen, se että kaikki mun kaverit vaan suunnittelee että lähetään jonnekki reissuun ens kesänä. ei mulla oo ikinä varaa kesällä! vituttaa niin ku on koulun myötä loppunu matkustelu ihan kokonaan. ainaki sillon ensin mulla oli vielä töistä säästössä rahaa, mutta nyt kun siitä on jo 2 vuotta, niin elän pelkillä csn-rahoilla. ja en mä haluais oikeestaan ens kesänä lähteekkään mihinkään muualle ku kattoon vanhempien uutta taloa. tiedän, oon niin tylsä, mut kun jos kerran jonnekki euroopan suuntaan lähtee niin ois kiva käydä sielläkin. kerranki on kuitenki kaikki samassa paikassa, isovanhemmat, täti ja enot ja oma perhe jopa. kyllä mä haluaisin matkustella, mut en ens kesänä. kun ei ole varaa. ja koska haluan ensin käydä suomessa. ihan ymmärrettävää jos ei ole nähnyt joitain tyyppejä yli kahteen vuoteen! ja ei ne vanhukset ikuisesti elä, pitäähän niitä nyt nähä ennen ku aika loppuu.


että sellasta. siinäpähän suunnittelevat reissujaan. pitäkää hauskaa. mulla ei ainakaan oo yhtään ylimäärästä :D ei todellakaan kesällä. vitun 2000 dollaria ja sillä pitää elää 2 kuukautta ku laskut on 150 dollaria + kesäkurssi 600 dollaria (että sitä rahaa edes saa) ja sitte vielä kahen kuukauden vuokra on 725 dollaria. sillähän lähetään vaikka filippiineille! tai sitten ei. gaaaah. raha on kyllä niin paska juttu.

ps. ostin takin. "ei oo yhtään ylimäärästä".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.