IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

posti-aiheista EI-ruikutusta.Sunnuntai 25.09.2011 10:28

ens viikolla pitäis postiluukun kolahdella oikeen mukavasti.
katoin tässä swapparifoorumia ja siellä mainitsi eräs swappitoveri lähettäneensä keskiviikkona mulle postia! uuuh! tekemistä. onneks nyt pystyn taas lähettää nopeeta takas. tai siis, heti kun sitä swappia on silleen että pystyy vastaamaan. mutta siis nyt kun on taas varaa käydä postissa useammin! pääsee taas takas kärryille tän homman kans.

ja sit alanin kirjeen pitäis tulla ens viikolla kans. se sano muistaakseni maanantaina vievänsä sen postiin mut ehkei se muistanukkaan, koska ois se varmaan tullu jo :o texasista tulee ainaki posti tosi nopeeta, ja arizona on vielä lähempänä, niin kuvittelisin että alanin kirje ois tullu jo jos se sen maanantaina vei postiin :o toivottavasti se ei oo vahingossa jäänny huomaamatta ja etten ois heittäny sitä mainosten seassa roskiin :s

sitten pitäis myös mun takin tulla! JEE! se lähetettiin eilen, eli se tulee varmaan joskus alkuviikosta. tosin en tiedä että mistäpäin maata se lähetettiin, niin en myöskään tiedä tarkalleen miten pitkään menee ennen ku takki saapuu tohon ovien väliin.

sen lisäks mun kortin/levyn pitäis olla perillä ens viikon alussa. toivottavasti jessica käy vielä fammulla, kun sen sinne lähetin syystä etten tienny millon ne tarkalleen muuttaa sinne uuteen taloon.

postin saaminen on melko varmasti yks mun top 10 asioista in the whole world. lähettäminenkin on yks mun lempi harrastuksista.
mulla taitaa vielä olla 2 palautusta lähettämättä, mutta taidanpa laittaa ne oikeen postitoimistossa menemään ens kerran kun käyn, kun tällä kertaa tuskin tarvii viedä neljää paksua kuorta yhdellä kertaa postiin. ainaki on paremmat mahdollisuudet että ne pääsee perille asti jos sieltä laittaa. itse kun sekoilen noitten postimerkkien kans ihan liikaa.

ja lissunkin ois pitäny saada postia multa jo :o tai sitte nyt viikolla.
laniki saa kirjeen nyt ens viikolla.

kovaa postimista!
eli postia oottelen nyt swappareilta, alanilta ja tytiltä. tosin tytillä on aika tiukka aikataulu, että siinä voi mennä jonkun aikaa. niin ja lissundeeriltä. toivottavasti sekin laittaa mulle postia sitten jossain vaiheessa.


jaahas. nyt nippe nakertaa leluaan robertin tyynyllä. robert ei varmaan tykkää jos sen tyyny on täynnä tikkuja, joten parempi lopettaa ja käydä siirtämässä nixonin leikit muualle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.