IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

hyvinkin liikunnallinen entry!Sunnuntai 25.09.2011 11:30

johan on kiinteä olo taas ku on hikoillu 15 minuuttia.
oon alkanu huomata vähän eroaki nyt kun on tehny näitä vatsalihasliikkeitä. en voi kyllä sanoa että oisin ihan joka päivä tehny, mut ainaki jokatoinen päivä. aina 15 minuuttia. sit siihen päälle vielä tunti 15 min tanssia 2 kertaa viikossa, ja nyt kun oon siinäkin onnistunu paranemaan niin ei oo ihmekkään jos tuntuu kiinteämmältä!
tuntuu myös että oisin kävelly paljo enemmän viime aikoina ku yleensä.
en oo vähentäny mitään, mutta tunnen kuitenki oloni paljo mukavammaks ja paremmaks! kiva :D

ja oon miettiny sitä tanssimista koulun ulkopuolellaki. oon aina tykänny tanssista (tiedän että tämä tulee järkyttävänä yllätyksenä monille kun oon niin awkward ja muuten vaan epä-liikunnallinen ja kauhee ryyppääjä/tupakoitsija :D) ja nyt kun oon alkanu tanssia niin tykkään siitä vielä enemmän. ja muistan että miks oon joskus ennen tanssinu.
että pitääpä vähän katsoa jos tästä jostain läheltä löytyis kurssi! modernia tanssia siis. se on periaatteessa aika helppoa kun siinä ei oo mitään tiettyjä askelia mitä pitää osata, asentoja oikeastaan vaan, ja pari "potkua" ja sellasta. niinkun attitudet ja piruetit ja sellaset.

mutta nyt vois käydä suihkussa kun tuli vähän hiki tuossa treenatessa. tosin nyt voisin kyllä kans vääntää pari liikettä tässä ku tekee mieli harjotella sitä midterm tanssia. se on tosi kiva itseasiassa. harmi kun en voi näyttää että miten se menee :D oon varmaan oikeesti tosi typerän näkönen kun tanssin sen, mutta musta tuntuu että se on ehkä ensimmäinen tanssi missä oon hyvä, niistä mitä ollaan kokeiltu :D

over and out.

//sweaty workout person.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.