IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

kivaa ja sellasta. transuja myös.Torstai 29.09.2011 05:41

eilen oli hirveän mukavaa!
pääsin koulusta jo ensimmäisen tunnin jälkeen kun oli espanjan tunti peruttu! jee! tosin nyt vähän mietin että miten sen meidän maya-tehtävän kans käy nyt kun ei katottu sitä dokumenttia, kun se tunti oli peruttu :o no, ihan samahan tuo on oikeestaan. eiköhän se opettaja keksi jotain. sen heiniähän nämä on :P

hengailtiin kotona vähän aikaa, ja sit käveltiin robertin kans hillcrestiin. yleensä hillcrestiin menee 40 min, mutta me pysähdyttiin pari kertaa matkanvarrella. käytiin esim. animal housessa ihailemassa rottapentuja ja hiiriä :) <3 ihana karvaton dumbovauva tuli heti tervehtimään ku tungettiin naamamme lasia vasten :D <3

siitä sitten jatkettiin matkaa kohti hillcrestiä, ja pysähdyttiin kaupassaki siinä matkanvarrella.

me tultiin ravintolaan ennen andya ja litaa ja kerettiin tilata alkupaloja ja drinkit. sanoisin että vadelma mojitot kuuluu mun lemppari mix drinkseihin! mangokin oli herkullinen. sitte andy ja lita ilmaantu paikalle ja oli kiva nähä litaa <3 en oo nähny litaa sitten viime kesän, koska kun se oli täällä käymässä viimeks, niin me oltiin robertin kanssa ruotsissa. tai robert kerkes nähdä litan kerran ennen ku sekin tuli ruotsiin lomailemaan. joka tapauksessa, seura oli erittäin laadukasta ja viihtyisää! ravintolan drinkit oli aivan mahtavia! ja ruoka oli erittäin hyvää ja täyttävää! se oli siis sellanen hieman modernin oloinen thai-ravintola. pink noodle nimeltään ja nuudelit oli tosiaankin vaaleanpunaisia! ååååh miten hyvää. toivottavasti käydään siellä uudestaan koska kaikki oli ihan kaikinpuolin hyvää siinä paikassa.

siinä istuttiin sitten pari tuntia ja lita & andy päätti lähteä kotia. me ajateltiin robertin kans kävellä kotiin, parin baarin kautta tietysti.
käveltiin ruby roomiin ja juotiin siellä yhet mustikkaoluet. kun oltiin lähdössä niin nähtiin heather ihan yhtäkkiä, rangen terassilla. pysähdyttiin juttelemaan ja eric tuli siihen kans jostain! ne pyysi meitä mukaan edeniin kaljalle. eden on ihan järkyttävä paikka. siellä on ravintola, baari ja nightclub. se niitten ravintola on varmasti ihan mukava, kun se on siellä perähuoneessa, ja se baariki on varmasti ihan ok päivällä, ainaki se vaikutti siltä että se ois viihtyisä sillon ku ei oo paljo tungosta. mutta se nightclub huone oli just niin perus nightclub. pöytiä missä oli reserved kyltit ja jotain vitun go-go-dancerseja. no, ainaki siellä oli molempaa sorttia (miehiä ja naisia) tanssimassa alusvaatteissaan. hillcrest on nimittäin san diegon homoalue. no, joka tapauksessa. joku rikas mies makso meille kaikille sisäänpääsyn ja tarjos vielä ensimmäiset juomat. kiitos rikas mies. hän oli miljonääri. naimisissa rikkaan miehen kans ja sillä itelläki oli ihan kivasti sitä rahaa.

siellä sitte hengailtiin baarin puolella heatherin ja ericin kans. ja rikkaan miehen kans. sitte jossain vaiheessa vartija tuli kertomaan mulle ettei robert saannu enää olla siellä. ei tiedetä että miks. ehkä niitten mielestä robert teki jotain epäilyttävää. mikä on ihan typerää, sillä jos joku ois pitäny heittää ulos niin se ois eric tai heather koska ne oli tietysti kokaiineissa. mutta ei ne kyllä ollu mitenkään erilaisia ku yleensä. eivät olleet mun tietääkseni ottanu ku ihan vähän vaan. no, kuitenki. robert kävi paskalla ja se ei näköjään sopinu klubin vartijoille :P ei meistä kyllä edes tuntunu siltä että meidät heitettiin ulos, koska me oltiin just lähdössä muutenkin koska mun piti vielä tehä yks tehtävä ja mua väsytti ihan kauheesti. piti vielä kotiinki kävellä -__- me sitte lähdettiin ihan nätisti, kuten tarkotus oli muutenki. muuten oli kiva ilta, mutta oli aika rasittavaa raahata robertia kotiin ku ite oli selvinpäin ja kauheen väsyny :D robert kun repäs oikeen kunnolla ja joi rikkaan miehen tarjoamana drinkkinään viskin inkiväärioluella.

joka tapauksessa, oli tosi mukavaa. ihana nähdä litaa pitkästä aikaa, ja tosi kiva tolleen randomisti törmätä heatheriin ja ericiin! eric halus mennä kotiin transun kans. sillä oli ihan selvät hotsit transuun joka tuli flirttailemaan sille. eric oli myös tietoinen siitä että kyseessä oli transu. eric on kyllä sellanen tapaus että toista samanlaista on vaikea löytää. eric on mun tietojen mukaan myös oikeen hyvä pettämään tyttöystäviään :P ei varmaan kuulosta yhtään paremmalta tyttöystävän korvissa sanat "petin sua transun kanssa"... no joo. eipä ole mun työ moralisoida kavereita. eihän sellasesta työstä edes makseta.

mutta! niin. hauskaa oli! en menny kouluun tänään. hangoveria ei ollu tietenkään, mutta muuten vaan hirveen kulunut olo. johtuu varmaan siitä että oon tuntenu tulevani sairaaks jo pari päivää ja sitten se etten oo oikeen pitäny itestäni huolta. muutenki menin ihan liian myöhään nukkumaan eilen ku oli se läksy :s blää.

tuli ihan kauheen pitkä entry. blää.
he va he.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.