IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

maailman rumimmat hiuksetTorstai 15.08.2013 07:04

apua!
mulla on maailan torkein ysari_aiti_kampaus.
tassa on pari asiaa mista taa jarkyttava kampaus muistuttaa:
- poliittinen naishenkilo joka lahentelee viittakymppia
- ysariaiti
- Fester peruukkineen elokuvasta Addams Family 2
- nuori mies jolla on tupee

siina pari esimerkkia jotka varmaan jo ilman kuvaa todistaa miten kamalalta naa mun tan hetkiset hiukset nayttaa. siis ihan kauheet.

mun kaveri leikkas naa, ja se yleensa osaa hommansa. mut musta tuntuu etta ma oon selittany jotain vaariin. muistan osottaneeni poskiluihin, mut sen sakset ihan selvasti lipsahti koska naa on melkeen korvan yli. naa on sitapaitsi oranssit, kun oon yrittany vaalentaa mustasta etta saisin naa varjattya siniseks taas. naa on ihan kauheet! mulla ei oo ollu nain rumaa tukkaa moneen vuoteen. mua ahistaa oikeen.

kahen viikon paasta alkaa koulu ja sit sina viikonloppuna on Awesome Fest eika mua todellakaan huvita menna tan tukan kans yhtaan mihinkaan. eihan nyt kukaan varmaan ees valita, mutta ma valitan ja mua havettaa. ei se nyt oo kivaa menna rumana mihinkaan, muut huomaa sen heti jos sulla ei oo hyva olla. etta vaikkei kukaan valittaiskaan tasta rumasta tukasta, niin aina jos on huono itsetunto jostain niin se sitte loistaa kilometrien paahan. joten ois ihan hyva korjata taa hiushomma -___-

en tiia mita teen. mulla ei oo varaa varjata tata. mulla ei oo yhtaan rahaa talla hetkella. ei niinku silleen "ei yhtaan ylimaarasta", vaan mulla ei oo edes sita tarpeellistakaan. mietin etta pitaisko vaan sheivata koko homma pois. ainaki ahistais vahemman.

menin ulos tanaan ja laitoin pipon paahan ja seki naytti typeralta.
ma en koskaan ite sheivannu omia hiuksiani, niin en uskalla teha sita ite.

en tiia mita teen. naa on niin rumat. mua havettaa ajatella nain, kun mun kaveri yritti parhaansa ja teki mita se pysty :( mua havettaa nahda sita jos paadyn ajamaan naa kokonaan pois. mulla on surkee_kaveri_olo ja rumat_hiukset_olo samaan aikaan. huoh.

Robert on sita mielta etta naytan Peter Panilta. "kiitos."

niin ja naita ei voi oikeen muotoilla mitenkaan ku naa on melkeen ku pottahiukset. eika mulla nyt muutenkaan oo varaa mihinkaan hiuspaskaan ku ei oo yhtaan rahaa. vituttaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.