IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 01.10.2013 07:08

no oho!
oon jopa saannu tehtya ainaki tahan mennessa kaiken mita suunnittelin talle paivalle. sidubara!
nyt vaan ku sais laitettua nopsaa jotain ruokaa nii kerkeisin akkia kattoa viela yhen jakson sarjaa ja sit ois rottien leikkiaika.

mietin etta ollaankohan menossa Ould Sodiin tanaan, ku se on meijan maanantaibaari nykyaan. toi Void ku on nii karsee paikka. Robertilla on kuitenki huominen vapaata, eika munkaan tarvi sen takia nousta aikasemmin kouluun. mulla alkaa koulu 12.30 ja tarvii normaalisti herata kymmenelta etta kerkeen -___- joudun nimittain meneen kahella bussilla, ja siina kestaa tunti, ja blalala. mut huomenna paasen Robertin kyydilla nii voin nukkuu ainaki yks ja puol tuntii enemman :D

Ellis kavi elainlaakarilla tanaan. luultiin etta sille tulee sellanen hengityskonehomma, mut ei tullukkaan. lisaa laakkeita. mutta ehka se on parempi niin, koska ei meilla varmaan olis varaa sellasiin laitteisiin just nyt muutenkaan, ja kaitpa se elainlaakari tietaa parhaiten mika toimii. on noi laakkeet ihan hyvat, nimittain menee aina monta kuukautta ennen ku Ellisin keuhkota alkaa rohista uudestaan! pitaa muistaa antaa laakkeet niitten iltaruoan jalkeen :)

et sellaaasta. pitaiskohan pyytaa vanhempia soittamaan sinne CSN:lle, ku nyt alkaa jo meneen naurettavaks kun sielta ei kuulu mitaan. normaalisti mulla ois jo elokuun lopussa/syyskuun alussa ollu opintotuki. nyt on melkeen lokakuu, eika siita opintotuesta oo kuulunu yhtaan mitaan. siis en edes tieda etta saanko yhtaan opintotukea koska pelkastaan niitten paatoksen tekemisessa kestaa kauan eika sielta kuulu yhtaan mitaan. ei ne oo edes vastannu mun sahkopostiin. ei siina yleensa mee viikkoa! huoh. alkaa vaan vaha hermot meneen, ku ois kaikennakosta mihin yhtakkia tarvii rahaa. mut niita ei ilmeisesti kiinnosta? on kylla aika erikoista touhua ku ne kuitenki ymmartaa ettei usassa opiskelevat saa kayda toissa. kuvitteleekohan ne etta kaikilla on kauheet saastot jemmassa tms? voisin tassa spekuloida koko illan, mutta meinaa tulla paansarky, joten on parempi etten spekuloi yhtaan sen enempaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.