IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ohhoh.Torstai 28.11.2013 04:55

no johan nyt on hommat alkanu rullaamaan yhtakkia. oikeen pelottaa etta kohta tulee joku stoppi. mutta toisaalta, asiat oli niin surkeesti etta pakkohan niitten on joskus alkaa taas rullaamaan! eika oo ollu aikaa lannistua.

green card prosessissaki ollaan edetty, pahin on jo pois paivajarjestyksesta, eli laakarintarkastus. oli kylla vittumainen laakari. teki mieli vaan raivota sille aijalle, ku se oli niin torkee. mutta onneks oli nopee tarkastus, verikokeessaki meni tyyliin 5 minuuttia. tarvi vaan kavasta ja rullata hihaa ylos ja se oli siina. oon ottanu kopiot kaikista tarvittavista papereista paitsi vihkitodistuksesta. tarvii viela tayttaa loput paperit ja kayda ottaan passikuvat, ja se nyt voi teha millon vaan! fammulta saatiin rahaa niihin sekkeihin mitka pitaa kirjottaa tota green card hakemusta varten, ja oon siirtany ne nyt robertille niin voidaan jopa kirjottaa ne sekit. ihanaa :D kunhan nyt sais vaan hoidettua noi loput nopsaa niin paastaan tastaki taakasta.

kerarttiin meidan Fredrick-rotalle rahaa leikkausta varten tassa pari viikkoa sitte. neljassa paivassa onnistuttiin keraamaan 120 dollaria. leikkaus maksaa 150. aika hyvin kuitenki! nyt perjantaina on Freddyn elainlaakarintarkastus ja sitte varataan aika leikkaukseen, niin paasee sekin taas leikkimaan Rogerin kans.

koulussa nyt menee ihan surkeesti, mutta ihan sama :D kunhan saan selvittya kahdesta ja puolesta pisteesta, niin oon ihan tyytyvainen. pystyn sitte taas samaan opintotukea, ja ajattelinki hakea sita nyt kevaalle taas. fammu ja isukki on luvannu auttaa kurssimaksujen kans, ja jos saan opintotukea niin voin jopa maksaa niille takas. hoidin tuonki nyt heti tolleen ettei tarvi sit istua tassa ja miettia ku rekisterointipaivamaara tulee et "oho, ei oo varaa. mitas nyt?"

etta eipa tassa kovin moni asia stressaa talla hetkella. toivotaan etta kaikki jatkuu samaan malliin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.