IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.12.2013 04:24

finalsit, eli naa viimeset kokeet on torstaina. tai 2 niista on kotona tehtavia, mut ne pitaa palauttaa torstaina. yhteen kokeeseen pitais oikeen lukeakki. ei kiinnostais yhtaan, enka oo alottanu. mut tanaan pitais kylla ku on enaa 2 paivaa jaljella. huoh. mut taal on niin vitun kylma ettei yhtaan kiinnostais. pitaiskohan lahtee jonnekki kuppilaan istuskelemaan ja lukemaan? vois olla ihan jees idea. mut sit taas toisaalta en haluu lahtee yhtaan mihinkaan, ku oon menossa kattoon dokumenttia illemmalla jne. ja siina menee sit rahaa taas. huoh.

ostin eilen joululahjoja Robertille. ostin sille 7-packin alushousuja, Vindictives-hupparin ja Simpsonsin neljannen tuotantokauden. ostin samalla itelleni sen yhen Teen Idols paidan mita oon kuolannu viiimeset 2 vuotta. toivottavasti se mahtuu :P haha. aattelin jos ostaisin sille viela jonku special kaljapullon tohon paalle. jonku vaha paremman mista se tykkaa tai haluais kokeilla.

aattelin ostaa viela Jessicalle jotain, ja sit rotille tietty jotain pienta. ostan yleensa Tytille & Lindallekki jotain, mut en viitti ku ei oo kauheesti rahaa :( mut Tytille lahetan pari levya, ja voisin Lindallekki teha pari, ja sit ainahan siihen vois laittaa jotain karkkia tms mukaan!

et sellasta. jos nyt menisin tekeen ruokaa ja vaikka teeta niin lahtis taaki paiva kayntiin. eihan kello ookkaan ku joku 4.30 iltapaivalla :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.