IRC-Galleria

Väsy, jumalaton väsyMaanantai 09.01.2006 17:19

Voisin oikeesti nukkua joka yö vähintään sen 12 tuntia. En tiä mistä tääki johtuu mutta hirvee väsymys vaan koko ajan. En oikeen saa mittää aikaseksikaan. Tännää sentään sen verran että kävin pyykkituvan varaan kolmelle koneelliselle, onhan sitä siinäki.

Pitäs käyä ostaan joku päivä värinpoisto ja hiusväri. Alkaa oleen jo ihanan haalistunu. Ja pakko tehä värinpoisto alle ku juuriin ei enää tartu. Mietin et jos jollai toisella värillä laittas, mut ku haluun punasen ja tää millä oon värjänny on mun mielestä paras niistä mitä siä leatherheavenissa myyään. Nii että ehkä sitte pysyn täs samassa. Mitä sitä hyvää vaihtaan, vois saaha paskan tilalle. Ei voi tietää.

Onneksi sentään on talvi. Ihan toiseksi parasta \o/ (nii syksyhän on parasta). Vois olla aina talvi tai syksy.

Nyt sentään kiertää veri päässä, hieno tunne :D. Eilen kävin yhen kaverin kans uimassa. Pari kuukautta taukoa ollu, tekee kyllä ihan hyvää. Pari kilsaa meni ihan huomaamatta. Vesi on on kyllä hieno juttu. Mulle käy aina nii et ku meen uimaan, niin ekan sadan metrin jälkeen niinku kadottaa melkein kaiken ympäriltä. Ajatukset vaan menee minne on mennäkseen ja on rento ja hyvä olo. Siinä tulee ajateltua kaikenlaiset asiat. Suosittelen kaikille samaa.

Ny keittään kahavia ja sit pyykille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.