IRC-Galleria

\o/Perjantai 27.01.2006 19:03

Tänää on ihan tällanen olo \o/. En tiä mistä johtuu, mutta enpä valita. Tossa alkuviikosta oli kolme päivää ihan järetön angstiolo. Enpä tiä mistä sekään johtu, mutta onneks ei o enää.

Tänää vois ottaa kalijaa. Tai nii otanki. Kaveri laitto tossa viestiä aamupäivästä ja mie suostuin tietty lähteen kans. Enpä muista ees millo viimeks oon ollu baarissa muuta ku keikalla. Oisko ollu joskus marraskuussa vai millo ne Hellän avajaiset sitte olikaan. Jotenki on vaa viime aikoina ollu sellane olo ettei oo maistunu ja jos on ni sitte ollu vaa kalsarikännifiilis.

Vähän ehkä oon saanu vuorokausrytmiä korjattua normaalimpaan. Oon jopa päässy ylös muutamana päivänä ennen puoltapäivää (aivan, muunki takia ku Japanista televisoitavan mäkihypyn takia), ja muinaki päivinä on ollu jo sen verran tajua että oon kuite havahtunu herätyskelloon. Viä on kyllä paljo tehtävää että ois "normaalina" toi rytmi. Ehkä se siitä jos vaan sinnillä nousis aina ysin aikaan ylös vaikka meneeki kuuen maissa vasta nukkuun.

Ei ennää järettömän kauan olympialaisiin. Siinäki yks tuuletuksen aihe. Sitte ei tartte miettii mitä sitä tekis, istuu vaa ja kattoo ku varmaa kelkkailu ainoa laji mikä ei kiinnosta yhtään. Mitaliveikkaus meni kyllä yläkanttiin mulla, varsinki nyt ku ei taida sitä mitskua tulla naisten viestistä valintojen takia, tai ainaki se vaikeutu huomattavasti.

Tännää oon saanu ylläripaljon parissa tunnissa aikaseksi. Oon imuroinu (siinä on muuten maailman vastenmielisin kotihomma ikinä, en tiä miks mutta ei tosiaa oo mua varten se homma), sai jopa kokattua (yheltä ammatilta kokki mitä ei kyllä ikinä uskois ku kattoo kuinka paljon täti saarioisen tekemiä ruokia tässä kämpässä kuluu) ja palijo muutaki viä sain aikaseks. No tokihan sitä hommaa viä ois, akvoihin pitäs vaihtaa vedet ja sitä rataa, mutta ne mie teen sitte ku on se kalija käessä eli muutaman tunnin päästä.

Nyt kampaan naamaa ja ootteleen kaveria. (Joo joo, tiän että tulee kuite kiire ku jumin irkissä ja muutenki koneella.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.