IRC-Galleria

TällanenTorstai 02.02.2006 15:26

Minut haastettiin tällaiseen ja haastan ny itse...

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1. Kaikki saman kirjailijan/bändin/artistin tuotokset on pakko olla kirjahyllyssäni julkaisujärjestyksessä, muuten ahistaa ja paljon.

2. Kun lähden kotoa, tarvii jääkaapin ja pakastimen ovet, kahvinkeitin, hella, taka-ovi, tietokone, poppivehje ja ikkunat käydä tarkistaan vähintään kolmeen kertaan että ne on kiinni. Samoin se että avaimet, rahapussi ja puhelin on mukana ja että ulko-ovi tulee kunnolla kiinni.

3. Lähen aina bussipysäkille niin hyvissä ajoin että siellä sitten saa seisoa ainakin sen 4 minsaa.

4. En juo kahvia koskaan kuumana. Kaadan kahvin mukiin ja monesti unohdan sen siihen. Yleensä juon kahvin lämpimän ja haalean väliltä, mutta jos olen unohtanu sen ni menee kylmänäkin.

5. Puhun ittekseni tosi paljon. Suurin osa suomeksi, mutta aika paljon tulee käytettyä ruotsia. Englantia ja venäjääkin säännöllisesti.


Haastan:
_ayla_
bloodytears
jouhu
jarce
saeros

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.