IRC-Galleria

kiirge

kiirge

Wily Whoop goes Norway

sALSAA, rOmmia ja sikareita!!Tiistai 22.04.2008 07:19

Johan on elainten oltavat taalla maailmassa! Saavuttiin tanaan Meksikoon ja paastiin nettiin!!! PUHELIMET on ollu kuolevaiset jo hyvat hetket, joten suuri anteeksinen huonosta kontaktista!! Kahdeksan tunnin aikaero pienesti rajottaa hulluja toverillisia keskusteluja, mutta jos paa nyt vahaakaan toimii tiedamme tulevamme suomalaiseen aikaan aalloille!

Meksikossa lienee ihmisilla olevan iloista intiaanielamaa, SILLA KAIKKI ON NIIN kiltteja! Meidatkin talutettiin/ohjatteen hostelliin bussiasemalta, vaikkei edes pyydetty sita. Taluttajajaba ehka kylla odotti tippia, mutta leikittiin sokeita ja painuttiin huoneeseen. Talla hetkella asutaan Cancunissa sellasessa hostellihuoneessa, missa voi nukkua yhteensa kuus ihmista. Siella kylla nukkuu nyt meidan lisaks vaan joku muinainen nainen, mutta tuskin siita harmia on ellei se nyt joku riivattu oo.

Kylla helpotti galleristielama tahan valiin ja yhteys tovereihin! Aika vipittaa aika vilkkaasti, joten jouduttaa nyt lopettaa nama puuhat. Olkaamme ihmisiksi!

P.S. kaytiin tanaan KFC:ssa!! first time ever.. tosin se oli kyl aika passsssskkk.......

ei muuta. misepois4

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.