IRC-Galleria

kiirge

kiirge

Wily Whoop goes Norway

Blogimerkintä

« Uudempi -

GuatemalApinAnanaSirkuSisiliskOmelet!Torstai 01.05.2008 04:19

Kirjoitus omistettu kunnialla Sonjan ehjan paan muistolle.

La Casa Digladys!!
Oli pakko kirjoittaa muistelma, kerta kaikki muut jossain iloitsee vappuaan! Taalla pommit/ilotulitteet/renkaat paukkuu, mutta siina on juhla kaikessa suuruudessaan Meksikon vuoristossa. Lampoa on ehka joku 20 astetta, mika tarkottaa mukavaa vaihtelua hulluun 30-40 asteen tukaluuteen, mutta huomenna mita luultavimmin jatkuu matka kohti Guatemaalaan ja siella ei sitten taaskaan mistaan raikkaudesta nautita.
Tanaan eksyttiin paikalliselle torille, missa myytiin kaikkee kamaa ja sielta tarttu yhta jos toistakin kouraan JA VIELA RABATTOITUNEESEEN hintaluokaan. Syotiin myos falafelia ja niita karvasia rypaleita (litseja) ja karhunmarjoja. Illalla meidan vappu varmaan taittuu jazzbaarissa ja mikali se nyt on ihan aikansa nahnyt voimme aina turvautua paikalliseen reggaeklubiin, johon saatiin kutsu eilen muuan tummalta rastaveikolta.
Huominen hieman janskattaa, koska sillon matka jatkuu kuoman kanssa kaksin. Ollaan taalla meksikossa nytten viikko reissattu yhdessa meidan australialaisen toverin Mikloksen kanssa ja Palenquessa tarttui viela kainaloon Miklokselle toveri, joten ystavyytta on yhdella jos toisellakin. Guatemalan suhteen odotuksia/tietoa ei oikeastaan ole. Siella kuulemma on hieman tulivuoria ja vahan lisaa viidakkoa, mutta siihen se sit jaakin. Kaikkea kasityota varmasti loytyy, mutta valitettavasti reppu on jo tassa vaiheessa hieman tiukilla. Guatemalassa tosin on apinoita ja tiedamme tuovamme ainakin Sonjalle apinan jos toisen sielta jA elaimista muistuikin mieleen etta naimme tanaan torilla hyvin kaapiollisia kilpikonnia.

Huihihiuh. Sombrerokansalta tervehdys! Kaksi viikkoa jaljella ja sitten odottaakin jo kodillinen paluu.
Hyvia hetkia ja miellyttavia kevaisia paivahdyksia!

Kiiralpikonna

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.