IRC-Galleria

nonote

nonote

harkitsee pohdintaa

vappuMaanantai 01.05.2006 02:45

SUURKIITOS MAZALLE LOISTOBILEISTÄ ja MUKLELLE LOISTOTARJOILUISTA!!!! (excuse my mistakes, I might be a little bit drunk...)

Eläminen hetkessä kannattaaLauantai 29.04.2006 07:30

Hyvää aamuyötä. Oon ollu 14 tuntia liikenteessä ja kotiuduin vasta. Niin käy, kun ei tiedä mitä tekis ja päättää elää hetkessä. Lähdin tossa päiväl klo 14 enkunlaitoksen boolijuominkeihin yliopistolle, suunnattiin siitä opiskelukavereiden kera Kaisaniemen puistoon ja siitä sit Lasipalatsin terassille. Sitten olikin kello jo seitsemän. Soitin Millalle ja bongasin sen ja Jennin Forumin S-marketista. Siitä osteltiin tortillakamat ja suunnattiin Huopalahteen tortilloimaan ja juomaan vähän lisää alkomahoolia. Sit puolenyön aikaan otettiin juna keskustaan ja tanssiskeltiin Bottalla loistavan tiger stripes-coverbändin tahtiin pilkkuun asti. Yöbussilla kotiin ja tässä ollaan. Huomenna (tänään) pitäis sit suunnata Karjaalle tanssilaisten showta katsomaan. Täytyy nyt vielä erikseen ihan mainita, että soitti kyllä muuten vallan mainiosti tuo illan Cover bändi tosi basic covereita (Bon Jovit ja Tiktakit perinteisesti...), jopa niin hyviä olivat, että oisivat voineet mun mielestä jopa vähän riskiä ottaa ja muokata niitä sovituksia hivenen, nyt olivat kuin jos ois levyn laittanu soimaan. Mutta ei valittamista, olipa huippuihanaa käydä tanssimassa... sekin on sellanen juttu jota tulee tehtyä ihan liian vähän ja sitten kun sitä päätyy tekemään ni ihmettelee et miksei harrasta enemmän ja useemminkin... mutta näinhän voi ajatella useastakin asiasta, eikö totta ;)
Unia ja huomenia ja vappuja kaikille

kello tikittääSunnuntai 23.04.2006 15:55

...tosin ei seinäkello, siitä on jo iät ja ajat ollu patterit finito. Mut joo, siis pääsiäinen meni ja vappu on tulossa ja hups vaan, kohta ollaan jo juhannuksessa. Ja voi että kun on selkeesti tullu kevät :) Ihan ihmeellisintä on ettei oo allergisia oireita... en muista millon ois viimeks ollu kevät jollon en ois ollu ihan tukossa... allergialääkkeistä on iloa :)
Opetusharjottelu on ollu kivvaa, siitäkin enää 8 pidettävää tuntia jäljellä. Pitäs siivoilla kämppä ennen tiistaita kun tuleva asukki tulee tän tsekkaamaan... Ja kohtahan nää kamat pitäis pakata muutenkin... mut ensin kouluhommat loppuun, näin aattelin. Kauhiasti asioita tapahtuu ja pitäis laittaa tapahtumaan.
Elämä on ihan hullua. Sanokaa mun sanoneen.

elämä on. ... paranemaan päin.Sunnuntai 09.04.2006 18:27

Joo, eli siis alkuviikko oli kidutusta ja kevätväsymystä täynnä. Tentti stressas, vaihtohommat ei olleet edenneet, muuttoaikataulu oli laatimatta eikä kesätöistä ollu varmuutta... onneks keskiviikkona sitten selvis useampikin asia kun vaihtoon liittyen posti toi yliopistolta vähän materiaalia (kylläkin hyvin vähän, pitää kai alkaa vähitellen ite hoitaa asioita...) ja sitten varmistu kesäduunit, which is VERY nice, koska muuten vois ens syksyn vaihto jäädä vähän turhan kituutteluksi. No joo, sit kävin Karjaalla taas sijaistamassa ja saatiin siinä samalla muuttoaikataulut sovittua alustavasti ja eilen oli sit viel psykan tentti, joka jos ei mee läpi, ni sit en tajuu. Että näin. Nyt pitäs taas vähän eteenpäin suunnitella. Opetusharkkaa ja seuraavia tenttejä ja yks essee pitäs tässä väsätä nyt seur. kuukauden aikana, mut kuukausihan on piiiiitkä aika.

huomentaMaanantai 03.04.2006 09:31

tää on taas tätä allekirjoittaneen tyyliä. Mä aina vaan toistan itseäni kun sanon että yö on luovaa aikaa mut niin se vaan on. Kello on siis puol seitsemän aamulla ja oon KOKO YÖN väsänny töitä (niissä nyt sattu deadline tänään maanantaina olemaan). Just laitoin mailina 50 sivua tekstiä eteenpäin, ihan hyvä fiilis :) Ainut vaan et väsyttää vähäsen. No, onneks ei tänään oo ohjelmassa kuin toimistoilla käynti tossa kahden maissa, that's it. Ai niin, ja YTHS:n poskionteloröntgenissä pitäs käydä ennen 11:30... se voi tehdä tiukkaa... tai sit en mee nukkumaan laisinkaan... se se vasta tervettä ois (niinku tää tähänastinen homma muka ois ollu?) No joo. Kuolema kuittaa univelat ja ulkonakin on jo valosaa. Hyviä päivänjatkoja vaan kaikille!

[Ei aihetta]Perjantai 31.03.2006 16:52

Ei mulla oikeestaa mitään uutisia ole... Jotain tekemistä vaan piti keksiä jotta vois töitä vältellä... Kohta tulee niiden kanssa kiire, viikonloppu menee varmasti täs koneella. Sit viikon päästä ois tentti ja puolentoista viikon päästä toinen. Kesätöiden tila muuttuikin äkkiseltään varmasta epävarmaksi kun hemmetin Tallink meni ne Superfastin laivat ostamaan... nyt sit jännätään miten duunien kanssa käy. Tarttis kyl ne rahat kun syksyllä ois Englantiin lähtö edessä. Ei hyvä. Ahdistavaa.

Olemmeko tavanneet?Tiistai 28.03.2006 02:53

Kerro, miten ja missä me tapasimme ensimmäisen kerran?

Sinä joka kommentoit/luit tämän, kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä miten moni sinut muistaakaan :-)

KarjahallaMaanantai 20.03.2006 17:04

Musaluokassa, tunnit pidetty. Mukavaa. Viel pitäis töitä touhuta... lukee kirja ja laatia siitä tiivistelmä ja esseitä... no joo, ei sentään tartte enää noita YO-kirjotuksia kirjotella.. olipa taas idioottiotsikoita tarjolla äikkään.. rockista oisin varmaan kirjottanu, onneks ei tartte.

ristiriitaisia tunteita...Maanantai 13.03.2006 18:18

...yliopistoa kohtaanpa tietenkin. Kasvatustieteen laitos on kyllä kumma paikka, kun siis jos edellytetään keväältä että tulee "seurata ja analysoida 40 oppituntia" niin miksei tohon sitten muka voi laskea pitämiään sijaisuuksia TÄH? Kysyin tätä laitokselta sähköpostitse ja vastaus oli tyhjentävä (?) "et valitettavasti voi". Ei voi käsittää.

No joo, onneks kotilaitos, eli enkun laitos on huomattavasti kivempi, ne ilmoitti tänään ilmoitustaululla että mun hakemus meni läpi ja pääsen ens syksyks Sheffieldiin vaihtoon! Hihiii!

Kaipa tässä päälimmäisin tunnelma on ihan hyvinkin hilpeä (kasvatustieteenlaitoksen sekoiluista huolimatta), kun tietää että tää kevät enää tarttee kasvisten kanssa taistella ja sit taas ens syksy tuo mukanaan ihan uusia tuulia :)
Jepjep. Nyt kokkaamaan kana-aurajuustopastaa.

etenee... etanaaLauantai 11.03.2006 21:28

hitaasti ehkä tai sitten ei tää aika tässä sujuu (onpa kyllä taas sellasita suomen kielen käyttöä että huhhuh). Nojoo, nyt tulee turhaa ja tyhjää löpinää.

Kävin Käpyläs tutustumassa yhtenäiskouluun tossa. Oli mukavaa. Hauska päästä taas ihan noihin konkreettisiin opetushommiinkin välillä käsiks. Ois tossa noita opiskelujakin (lähinnä kirjatenttien muodossa) ja toimistohommia kans mut kun vaan sais taas itteensä niskasta kiinni niitten suhteen. Jaa-a no, keskiviikkona sitten musiikkia opettamaan Karjaalle, mikä sekin on hauskaa. Viime kerrasta onkin taas jo jonkun verran aikaa. Eipä tässä muuta oikeestaan. Mainittakoon nyt vielä että tänään on soinu soittimessa Egotrippi, Bon Jovi ja Ultra Bra... monipuolisuus virkistää.