IRC-Galleria

nonote

nonote

harkitsee pohdintaa

Blogi

- Vanhemmat »

MuanantahiltaTiistai 29.11.2005 00:33

Taas starttas uus viikko. Outoa tää ajankulu. No joo, Millan kera käyty lounasrehveillä ja sittemmin Lauran ja Helmin kera seikkailtiin itiksessä. Nyt pitäis illan vilakassa vähän kouluhommia vääntää kun huomenna pitäs mennä esittelemään harjotteluvastaavalle jotain itsereflektoivia valaistuskokemustekstejä jotka tulis olla pakattuna tyylikkään portfolion muotoon. EVVK. :) Miks ihmeessä pitää pohtia että miten mä nyt voisin olla parempi ope ja mitä opin pitämistäni harjoitustunneista, kun kaikki tähänastinen palaute on jo osoittanut että mä nyt vaan oon luonnostaan ihan *elevetin hyvä opettamaan? :):):) turhauttavaa, heh.

Back in FinlandKeskiviikko 23.11.2005 14:57

Norjan hulppea reissu takana, olipa vaan taasen mukavaa olla tien päällä hyvässä seurassa. Vähän on vielä univelkoja, mutta eipä tuo haittaa. Kummelin legedaarisin sanoin: kuolema kuittaa univelat. Ihana irtiotto arjesta oli kyllä. Korjailtiin Norjalaisten virheuskomusta että suomessa ois vielä käytössä markka. Makuupussi on muuten aika liukas väline, sen avulla saa koulun rappusista liukumäen. Taivas löi tulta kyllä konsertissa kun rockattiin pannuilla! Upeetamahtavaa. Kiitos kaikille reissussa olleille.
Heti kun takaisin kotimaan kamaralle pääsin ni erinäisiä työtarjouksia koevalvojana ja sijaisena rupes ropisemaan. Hittolainen, ei ois raha pahitteeks mut ei anna yliopisto jousotovaraa kauhiasti tänä syksynä kun opetusharkka on meneillään. Nyt paluu arkeen. Plaah. :)

samaa rataaKeskiviikko 09.11.2005 00:56

Eipä tässä oikeastaan muuta kuin vanhan toistoa. Aamulla lääke naamariin ja kouluun ja opiskeltu on ja oppitunteja seurailtu sivusta ja vähän kavereita moikkailtu ja nyt taas kotona uupuneena ja kuumemittari taas 37.1... heheee... ja huomenna pitäs taas yseille kaks enkuntuntii vetää. Eipä siinä mitään muuten, mutku pitäs opettaa noita passiivin aikamuotoja... passiivin tajusin mut sitten ku ruvettiin puhumaan passiivin pluskvamperfektistä ja perfektistä niin eka ajatus itsellä oli että jaa-a mitäs ne sellaiset sitten on :) Ammattitaito on siis huipussaan! No, eipä tuo mittään, johan se oli kahden opiskeluvuoden jälkeen aikakin ostaa enkunopiskelijalle kirjahyllyyn ihan peruskielioppikirja :) Nyt tutimaan!

Treenejä, opiskelua ja kirottuja tautejaSunnuntai 06.11.2005 22:13

Ja taas on yksi päivä pulkassa... painava pulkka. Laulutreenejä ja soittotreenejä on tänään ihan urakalla pidetty, kohta jo alkaa olla koossa Norjan ohjelmisto, luultavasti. Nyt kotosalla tosi veto pois, vähän hirvittää et sainko kotosalta vatsataudin tuliaisina, ei ois kauhiasti varaa kun ens viikolla pitäs mennä enkkua opettamaan.. no, toivotaan parasta. Jos jollakulla on loistavia voimienpalautusniksejä (paitsi finrexin ja c-vitamiini... niitä on jo kokeiltu) niin vastaanotan mieluusti. Eipä tässä muuta, olipa ihan tosi hilpeetä laulella yhdessä Bluehin, Zatakin, LapioJaSannasta Sannan sekä Tunspin kanssa. Tästä se ura urkenee!

kotosalla...Torstai 03.11.2005 19:33

Studia-messut on nyt ohi ja tuli ihan urakalla edustettua siellä. Nyt kotosalla ja pitäis kouluhommiin paneutua, mutta senhän taas tietää ettei siitä mitään ennen yhdeksää tule... No, yö on luovaa aikaa.

Syksyn iloja?Maanantai 31.10.2005 15:53

Flunssaa edelleen podetaan... viikko kohta jo kärsitty. Tietty itseään voi vaan syyttää, kuka käski mennä viikonloppuna juhlimaan ja bänditreeneihin... ei vaan, kyllä kannatti, kerranhan se broidi (zatak) vaan aikuisikään tulee!!! Eikä bändireeneissäkään ollut yhtään hullumpaa. Hyvät treenieväätkin oli, kuka lie ostanut ;) Kaks ja puol viikkoa niin kutsuu Norja. Niin, ja taas ollaan oltu liian tehokkaita opiskelijoita viime vuonna ja saatiin vapautus yhdeltä kasvatustieteen kurssilta... Hurraa tutkinnonuudistus!
- Vanhemmat »