IRC-Galleria

nonote

nonote

harkitsee pohdintaa

vähiin käy ennenkuin loppuu..Lauantai 31.12.2005 03:01

...tämä vuosi 2005 siis. Vajaa vuorokausi enää tätäkään vuotta jäljellä... tilannekatsaus: Kevät meni opiskeluissa lukuunottamatta viikon lomareissua Roomaan, kesä laivalla töissä Suomen ja Saksan välimaastossa, syksyllä taas vähän opiskeluja mm. opetusharjoittelussa. Joulu sukua rehvaillessa. Siinäpä se in a nutshell. Katellaas mitä 2006 tuo tullessan kohta. Uuden vuoden lupaus on sama kuin viime vuonna, eli "en tee mitään lupauksia".

mielenrauhan manipulojatTorstai 29.12.2005 19:26

Ärysttävää, kun on kerrankin päättäny, että no NYT vihdoin lähettelen ne 4 sähköpostia jotka on pitäny jo kuukauden ajan lähettää, jotta selviäis kevään opiskelut ja työt ja kaikki, niin sitten hemmetin mappipalvelin ja helsingin serveri päättää pitää jotain "maintenance brakeja" just sillon ku mulla ois ollu aikaa ja ihan aikomustakin toimia. Viheliäistä. Maailma on mun mielenrauhan manipuloja. Siinäpä vasta nimi poppihittipiisille. Että joo.

Uusi innovaatioKeskiviikko 28.12.2005 14:51

Löysin eilen kaupasta mystisen purkin joka sisälsi etiketin mukaan "ananas-jalopeno-kurkkusalaattia"... olin rohkea ja ostin purkin, tänään sekoitin sitä jauhelihaan, lisäsin jonkun verran soijaa, vettä ja mustaapippuria ja söin pastan kera. Oli varsin toimiva yhdistelmä kylläjoo. Vaihtelua ainaiseen tomaattimurskaan :) Kohta Itikseen.

tapahtumarikas iltaKeskiviikko 28.12.2005 04:00

Joo-o, tosiaan käytiin vähän lauleskelemassa karaokea (tai siis lähinnä allekirjoittanut lauloi ja muut kuunteli... tylsiksiä) Itävaltalaisten tyttöjen kera, mutta sitten poistuttiin kyllä paikalta aika nyrpeinä kun joukkomme pyrki kasvattamaan itseään, mutta Itävaltalaiselta ystävältämme kiellettiin sisäänpääsy ainoaan Kaisaniemessä sijaitevaan nimeltämainitsemattomaan karaokemestaan. Syynä sisäänpääsykieltoon oli se, että ystävämme on pyörätuolissa ja tylyn portsarin mukaan pyörätuolissa nyt ei vaan kuulemma tulla karaokemestaan?!?!? EMME YMMÄRTÄNEET TÄTÄ (ymmärrättekö te? (huomatkaa teitittelymuoto:)) ), joten poistuimme paikalta ja siirryimme Molly Malonesiin, jossa palvelu pelaa ja hissitkin löytyy :) Sieltä sitten kotiin tossa puolen kahden maissa, ja ratikassakin oli ratkiriemukasta jutella tuntemattomien kanssamatkustajain kanssa suurista suunnitelmista jonain päivänä matkata turistireissulle NY:hyn, kunhan vaan matkaseuraa löytyisi. Jepjep. Tässä vaiheessa iltaa jo hyvä fiilis ja jeejee nukkumaan nyt ja huomenna uimaan.

Back in HKITiistai 27.12.2005 20:41

Paluu Kallioon on taas tapahtunut. Kauniaisten kautta sukuloiden tänne saavuin, pitäis kaupasta noutaa jääkaapin täytettä kun melkeen viikon ehti taas poissakin olla. Nyt on kaikkee kivaa uuttaa joululahjaksi saatua sälääkin täällä. Mm. hieno "inglish" kirja, jota voi erittäin hyvin hyödyntää opetuksessa, se kun tarjoaa mm. 45 erilaista termiä aina niin keskeisille puheenaiheille, eli sukupuolielimille. Heh. Illalla pitäs Itävallan tutuille tytöille näyttää aito kotimainen karaokemesta, onneks tuli tuolla sukulaisten tykönä joululauluja lauleltua niin ei äänenavausta tarvita. Huomenna tarjouksiin shoppaamaan ja tuhlaamaan joululahjarahat kyllä näin on joo.

jo joutui armas jouluaikaSunnuntai 25.12.2005 23:16

Jepjep. Lahjottu on mua ja muitakin. Kotosalla perinteiset kuviot käyty läpi, eli eilen kirkossa ja sitten lahjain metsästystä ja ähkyruokailu ja tänään on sukuloitu Lohjan suunnassa ja joulusaunassa käyty. Huomenna vaan hengaillaan ja ylihuomenna suunnataan Kauniaisten kautta pääkaupunkiin taasen. Lahjuksina tosiaan muutama CD-skiva, pari kirjaa, keittiöpyyhkehisiä sekä suklaatapa tietennii. On tullu tässä lomalla muuten tuo Dan Brownin Angels and Demons luettua, suosittelen. Olipa kyllä ehkämelkeinpä da vinci koodia parempikin jopa... Eipä tässä muuta. Nauttikaapahan kinkusta ja juhlatunnelmasta kaikki!

Kohti Karjaata... kohtaKeskiviikko 21.12.2005 14:16

Keskiviikkoaamua vietellään, tässä pitäs kaikenlaista kodinkunnostusta harrastaa, mm. tiskata. Sitten kun ois huusholli siedettävässä kuosissa niin kutsuis Karjaan juna ja sinne sitten laittamaan joulua pystyyn porukoille. Eilen tuli leikittyä avuliasta joulutonttua ja pitäs suurinpiirtein nyt olla lahjat joulupukin kontissa. Toivottavasti Karjaalla on lunta, täällä pääkaupungissa tilanne näyttää aika lohduttomalta. Huomenna sitten nostalgioimaan vanhan koulun joulujuhlaan! Tästä tää joulu alkaa... kunhan jaksais tiskata!

Joulu lähestyy...Maanantai 19.12.2005 18:51

Jep, eilen oltiin ihmettelemässä seurasaaren joulupolkua. Ihan suloista ja kivaa, mutta kauheeta nuorten aikuisten syrjintää on tää jouluaika, kun tikkupullaakaan ei saanu paistaa ku lapset ja hieno olkilabyrintti oli niin matala ettei kauheesti haastetta ollu siinäkään. Ei voi mitään, pitäs varmaan joko hankkia omia lapsia tai sitten vaan ryhtyy ite organisoimaan jotain nuorisonjouluhäppöninkiä tulevina vuosina...

[Ei aihetta]Perjantai 16.12.2005 17:05

mä aion nyt parantaa tapani ja ryhtyy kirjottamaan tänne useemmin, vaikka liekö näitä kuka lukee? No, kuitenkiii... tänään en oo mitään saanu aikaiseksi, koneella istunu ja kavereiden kans juorunnu. Pitäs mennä kauppaan, ja joululahjaostoksetkii pitäs jossain vaiheessa hoitaa... No, onhan tässä vielä viikko aikaa. Esseitäkin viel yhä tosiaan pari ois kirjotettava maanantaiks, sit kun se on hoidettu niin JEEE. Sit voi hyväl mielel lähtee Karjaan suuntaan viettämään joulua. Aattelin mennä etsimään joulufiilistä entisen koulun joulujuhlista 22.12. :) Hulluja on monenlaisia :)

Hilipeetä?Perjantai 16.12.2005 03:25

Yötä vietellään, tuli tuossa kyläiltyä eräiden erasmusvaihtareiden farewell-partyissa pikaisesti tänään. On ollu mukavat nuo viimoset 48 tuntia. Tehty kaikenmoista, muunmuassa otettu ahkerasti osaa lukion musiikintuntiin (vaikka siis tehtävähän ois passiivisesti istua ja tarkkailla luokan toimintaa... otettiin vähän vapauksia)... auskujen idols vaan jäi pitämättä.. oiskii tullu tiukka kisa, taso ainakin 7 kertaa korkeemmalla ku tuossa telkkarissa pyörivässä. No joo, sitten ehti tuossa serkkupoikaakin pitkästä aikaa ihan ajan kanssa tapaamaan (eikö ookin häiritsevää kun toistaa jotain yhtä ja samaa termiä samassa lauseessa? Vaikkajopa eri muodossa. AIKAmoista!). Nii, ja joululaulujakin käytiin Millan kanssa laulelemassa temppeliaukiolla jajaja... tänään on tullu viimoiset opetusharjotustunnit pideltyä, kivvaa on ollu, oikealle alalle menossa jee. Muutama kirjallinen reflektio pitäs huomenna skriivailla ja sitten alkaakin LOMA (ja joululahjastressipaineet :) ) very merry Christmas to all of you!