IRC-Galleria

nonote

nonote

harkitsee pohdintaa

taas on urheiltu...Keskiviikko 01.02.2006 00:14

luento, Millan kera syömässä, mainoshommissa jakamassa karamelleja, sit pumppitunnille ja taas iski innostus kävellä kotiin se 2 km sieltä Kumpulasta. Fetasalaatti on ihan kuningasjuttu! Sitäpaitsi, sitä jäi sopivasti yli jotta voin huomenna evääks ottaa kun uusien luentoaikataulujen myötä venyy huominen 2.5 tunnin sijasta 6 tunnin mittaiseksi istunnoksi... Et sillai.

ja tieto kulkee.... tai eiTiistai 31.01.2006 00:16

Ei helevettiläinen, on kyllä taas yliopiston korkeakoulutaso kaukana, kun keksivät muuttaa luentoaikataulut kolmen päivän varotusajalla ihan uusiks... ja ettei oltas turhan tarkkoja, ni jos vaikka EI laiteta ees opiskelijoille sähköpostilla tietoa, että "hei muuten, teidän luentoaikataulu on muuttunut" Ei saakelinsaakeli. En voi ymmärtää.... No, eipä kai siellä tänään missatulla kolmen tunnin luennolla mitään ihmeitä ollut... ei vaan YHTÄÄN hotsittais ryhtyy selvittelemään jotain per*eleen korvaavia tehtäviä ei!!! PIIP.

manaantakiMaanantai 30.01.2006 16:56

se se on. Karjaalta taas Helsinkiin tänään aamupäivästä tuli siirryttyä junaillen, sit luennolla ja Liisan kera syömässäkin käytiin. Nyt on taas vaan tultu jumitettua tässä koneella, kohta pitäis taas lähteä liikkumaan Kumpulan suuntaan. Mietin tossa että jos menis kahdelle perättäiselle aerobictunnille ni sais siirrettyä taas tenttikirjojen avaamista tunnilla eteenpäin... mutta ehkä pitäis toisella tavalla tähän opiskeluun yrittää suhtautua...joka tapauksessa ulkoilma kutsuu.

urheilujuhlan tuntua!Torstai 26.01.2006 21:48

10-12 luennolla, 12:15-13:15 aerobicissa sit syömään metsätalolle ja monistelemaan vähän papereita luettavaks. Kotona ehdin käydä kääntymässä ja 15:30-16 olin jakelemassa karamelleja firman piikkiin. Siitä sitten taas kamojen vaihto kämpillä ja suunnaksi Kumpula. Siellä pumppia 17:15-18:15 ja aaaah, saunaan! Sit, hullu kun oon, ni piti vielä sieltä Kumpulasta sitten kotiin kävellä?! Joo... nyt huutaa vatsalihakset ja pohkeet armoa... huomenna vois vaikka mennä punttikselle ;)
Edellisestä joulusta on tasan kuukausi. Hah. Ei voi mitään. Objektiivisen tapaustutkimuksen perusteella voin todeta, että suklaapirtelö on erittäin hyvää kun tekemiseen käyttää suklaajäätelöä, rasvatonta maitoa ja suklaakastiketta. Tämä tutkimus toimitettiin kahden tutkijan, allekirjoittaneen sekä Millan toimesta tuossa lauantaina 21.1. Jäämme odottelemaan jatkotutkimuksia... suunnitelmissä löytää hyla-minttujäätelöä tai vaihtoehtoisesti minttukastiketta ja sekoittaa sitä suklaan kanssa. Kun tulokset selviävät päivitän tiedot toki myös tänne... Kuumetta tässä vähän eilen ollaan podettu ja muutenkin aika saamaton oon ollut. Sunnuntaina sentään sain 70 sivua tenttimateriaaleja luettua, osan enkuks, osan suomeks. Ylihuomiseksi pitäs Hamlet kahlata läpi. Huomenna suunnaksi Tampere, moikkaamaan abeja Avo-in tulevaisuus-messuille. Sitä ennen pitäis tänään kuitenkin vielä varmaan pestä vähän pyykkiä ja käydä Mazan kera kävelyllä hätyyttämässä viimeisetkin flunssanrippeet mäkeen... Hitsiläinen, kävi outo juttu tänään, kun tein ekaa kertaa varmaan viikkoon pastaa, ja aattelin vielä et jee, en ookaan pastaa pitkään aikaan syöny, ja sit kun sitä söin, ni se maistuikin ihan tosi tylsältä... outo kokemus, ei oo ennen sellasta pastasta tullu. Jotain muuta pitää siis keksiä. jos söisi vaikka keksiä... hahaa, oonpas varsinainen riimien keksijä... voi keksi. Nyt karkaa käsistä. Heippa.

[Ei aihetta]Torstai 19.01.2006 16:57

Luennolla käyty, nyt pitäs sitten Shakesperen näytelmistä tehtyihin uusintaversioihin tutustua... Ehdittiin Liisan ja Anjuskan kanssa kahvillakin käydä ennenkuin suunnattiin Saaran kera punttikselle ja syömään. Nyt kotosalla, pitäs hivuttautua kauppaan mutta nuo Siperianpakkaset ei kauheesti houkuttele... ehkä kohta.Ehkä ei.

jumitustaTiistai 17.01.2006 18:10

Kotosalla. Mitään en oikeen oo saanu aikaiseksi vaikka liikenteessä olenkin ollut. Lounasrehveillä kävin Saaran kanssa ja sit piipahdin Pasilassa toimistoilla selvittelemässä pari työasiaa muutaman infon ja yksien messujen tiimoilta, tunti meni siinä. Nyt kotona, just keitin kaffetta ja tässä ois nyt reilu tunti aikaa ennenku pitäs raahautua pumppitunnille. Jos ois fiksu ja tehokas ni vilkaisis vähän tenttikirjoja, mutta juuri tällä hetkellä en kyllä yhtään koe että adjektiivit "fiksu" saati "tehokas" liippais ees läheltä tänhetkistä tunnelmaa. Katsastellaan.

opiskelun iloa?Maanantai 16.01.2006 19:01

Luennot alko ja kirjastosta kävin noutamassa pari tenttikirjaa ja väsäsin uunipaprikoita. Nyt on tosi väsy, joten otetaan kahvi avuksi, ilta on kuitenkin vasta juuritasolla...tässähän ehtii vielä vaikka mitä touhuumaan... mitähän sitä keksis?

vaalipäivää, päivää.Sunnuntai 15.01.2006 17:31

Turusta Karjaan kautta Helsinkiin kotiuduin tossa muutamia tunteja sitten. Sit kävin täyttämässä kansalaisvelvollisuuteni tuossa korttelin päässä ja sieltä suuntasin sitten kunotosalille. Saunassakin tuli käytyä taas ja äsken väsäsin sitten terveellisen salaatin kirsikkatomaateista, oliiveista, ananaksesta, salaatista, sipulista ja katkaravuista. Seuraavaks vuorossa suklaakahvia, sit pitäis tässä päiväl vielä tsekkailla luentojen paikata huomista varten ja illalla sitten tv:n ääressä varmaan kuluu aika... naureskelin kyllä sitä että kaikilla neljällä valtakunnallisella kanavalla tulee (yllättäen?) sama ohjelma... no joo. Päästäänköhän kerran vai kaks äänestämään... kohta selviää.

videoiden tarkastelua part 1Torstai 12.01.2006 15:29

Kaikki on varmaan nähneet Madonnan Hung Up-videon jo ihan liian monta kertaa. En tiedä onko monia häirinnyt se erityinen kohtaus jossa Madonna "ratsastaa" mankalla, itse on tullut sitä aina välillä ihmeteltyä että mikäköhän senkin pätkän idea on, no tossa jokunen päivä sitten tätä asiaa pohdittiin ihan porukalla ja sitten se mulle valkeni! Siis siinähän ihan vain havainnollistetaan se, kuinka Madonna raiskaa musiikin.