IRC-Galleria

nonote

nonote

harkitsee pohdintaa

Blogi

« Uudemmat -

tipattoman tainnutusMaanantai 02.02.2009 00:49

Itsellähän toi tipaton meni vähän miten meni ku tuli vietettyä puoli kuukautta muilla mailla missä säännöt ei päde. Joka tapauksessa nyt sitten tuli sekä perjantaina otettua vähän että lauantaina vähän enemmän joten nyt sekin vähä mitä tipatonta oli, on ohi.

Ja täytyy kyllä sanoa että olipa vaan hilipeä viikonloppu.

LuisteluaTiistai 06.01.2009 18:18

Käytiin tosiaan luistelemassa jääpuistossa (ei niin eksoottinen paikka kuin miltä kuulostaa, vaan siis ihan rautatientorin tekojäällä). Ois viihtynyt pidempäänkin ellei mun arviolta 10-11 vuotta vanhoista luistimista, jotka on olleet vanhempien varastossa viimeiset 8 vuotta, toinen ois hajonnut... ei kauhean viehkeä tunne kun naulat, joilla se luistimen kenkäosa on hakattu kiinni kantaan ja teriin, nousee paikaltaan ja porautuu kantapäähän... no, kyllä niillä melkeen tunnin porhalsi silti :D Täytynee viedä remonttiin tai ostaa halvalla uudet ja yrittää sitten uudemman kerran. Kiitoksia vaan Jaffalle ja Päiville seurasta... nyt pakkauslista, siivousta ja pyykkäystä. Ylihuomenna reissuun.

no niin...Torstai 01.01.2009 23:49

alkoi se allekirjottaneellakin tämä uusi vuosi... uuden Raaseporin kaupungin keikalla startattiin se sitten. Mä pidän lupaukset minimissä... sen verran vois luvata että ennen ens torstaina alkavaa ulkomaanreissua siivoon tän kämpän sellaseen kuntoon että tänne voi tuoda muitakin kuin itsensä, eikä tartte sitoa toisten silmiä tältä kaaokselta. Ja toiseks... jos vaikka sais tässä kevään aikana sen gradun kasaan ni se ois sit kyllä aika bueno (ja pakko, koska opintotuet loppuu :D ). Näillä mennään. Jos sattuu muuten elämään hyvää ja terveellistä ja miellyttävää elämää niin se ei yhtään haittaa.

joulupäivää, päivää.Torstai 25.12.2008 23:19

Tänään on sukuloitu ja musisoitu Hangossa, toivottavasti musisointi tässä lomalla vielä jossain muodossa jatkuukin (ehdotuksia otetaan vastaan). Nyt sitten taas vanhempien hellässä huomassa ja saunomassa... Pakastimesta kaivettiin joulun kunniaksi oikein koivuvasta (sanokoon vihta ken sanoo) ja nautiskellaan löylyjen ohella tuoreen koivun tuoksusta... enää vaan puuttuis se lumihanki... ollappa lumirajan tuolla puolen :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.12.2008 21:54

kuume, kurkkukipu ja 7 h opetushommia on aina tosi hyvä yhdistelmä... veto ihan poissa. Makuuniin aattelin jaksaa raahautua. Onneks huomen saa sentään nukkuu vähän pidempään. Työt kun alkaa rankasti puoleltapäivin :)

Jotain odotettavissa :)Tiistai 16.12.2008 21:40

Reilun puolen vuoden suunnittelun ja aikatauluttelupulmien jälkeen tänään saatiin aikataulut täsmäämään parin vaihtarikaverin kanssa, jonka seurauksena allekirjoittanu lentää tammikuussa ensin Belgiaan moikkaamaan Wendya, sitten suunnataan Wendyn kanssa kurkkaamaan Amsterdamin "lakeuksia" ja vielä sen perään mennään Kölnin suuntaan moikkaamaan vielä yhtä vaihtarikaveria, Elisabethia. Hiphip hurraa! Uusia maita, uusia kaupunkeja, vanhoja tuttuja jotka toimii paikallisoppaina! Ei voi valittaa, vaikka flunssa onkin!

ihmettelyä ja kummasteluaTiistai 16.12.2008 10:16

Ääni on kadonnut, ei aavistustakaan kuka sen on vienyt tai minne, joka tapauksessa eilisestä asti on kurkku ollut kuin raastinrauta (tuntuukohan Riki Sorsasta aina tältä...) tänä aamuna olen ollut hereillä suunnilleen tunnin, enkä ole toistaiseksi uskaltanut sanoa sanaakaan, sen sijaan olen juonut pian litran teetä, ja vielä ilman hunajaa, koska joku idiootti ei ole tähän talouteen sellaista vieläkään muistanut ostaa. Mikä tekee tästä mielenkiintoista, on se, että edessä olisi viiden tunnin historianopetusurakka... onneksi videot ja dvd:t on keksitty :) Nyt täytyy vaan toivoa, että tekniikka on mun puolella, ja saadaan filmit pyörimään... älkääkä vaan kysykö että mitkä filmit, sehän tästä niin jännää tekeekin, että mistäs minä tiedän :D Lukion oppilaiden vuoksi toivon että asiat lutviutuu omalla painollaan, jesh.

Ja täytyy vielä sanoa että jos tää on viikonlopun peruja tää tauti, niin eipä haitanne. Lauantain naamiassynttärit booleineen, murhaajineen ja näyttävine asuineen oli kyllä ehdottomasti muutaman päivän äänettömyyden arvoista.

vanhuus iskee, muisti pettää...Keskiviikko 10.12.2008 18:00

Mulla on ihan sellainen tunne että oon sopinu tekeväni jonkun kanssa jotakin huomenna iltapäivällä, en vaan kuollaksenikaan nyt muista että kenen kanssa ja mitä... jos joku tietää asiasta jotain, pyydän ilmoittamaan... tai jos joku tietää jotain siitä miten muisti pysyis aisoissa ja vireänä, niin saa sitäkin kommentoida...

Jo joutui armas joulukuu!?Maanantai 01.12.2008 15:23

En nyt ihan pysy perässä, mutta ilmeisesti ei enää olekaan marraskuu vaikka vielä 2 minuuttia sitten olin sitä mieltä... hämmentävää. Miten tähän pitää asennoitua nyt sitten? Tää tuli ihan puskista... niinkuin se ensilumi joka yllättää autoilijat :)

KuumetilaTorstai 27.11.2008 17:57

Nyt se sitten iski jälleen... ärsyttävää kun ei koskaan malta sairastaa kerralla kunnolla, niin sit nää flunssataudit vaan aaltoillen oireilee ja ei oireile. Nyt peiton alle.
« Uudemmat -