IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

GeneveretkelläLauantai 15.07.2006 23:53

Oho, netti tuli toimintaan vasta tänään niin matkapäiväkirja on vähän hassusti kun kaikki on tän päivän kohdalla. Mut menköön. On tätä kivempi lukee kun mun paperia. Vaikka se onkin hienossa Prague-kirjasessa.

Tilannetietoja: Hyvä hyvä musa soi, Repsu on kylvyssä, Iiro ja Anton pelaa pihalla futista, Bruno tappelee legojen kans. Isi ja Katja istuu parvekkeella jalkakylpyjen jäljiltä.

12.7.06
Oonpas reissannu tänä vuonna! Viides tai kuudes ulkomaille vuoden sisällä. Tää on vielä se vuos kun on ollu vähiten rahaa ikinä.

No, nyt lillun isin kylpyammeessa ja kuuntelen Ramazzottia. Kohta rullat jalkaan ja kirpparille tsiigailee.
Aamiaisen söin parvekkeella hyvin nukutun yön jälkeen. Kahvia ja croisantteja. Voi tätä elämää!! Jatkuu ja nauttii vaikka vielä on pitkään surku Juhasta joka kohta matkaa vielä kauemmas.

Tarviiko kirjottaa koko ajan? " Anna mä taiteilen..."-Sanna&Lapset
Istun kauniissa melko viileessä puistossa isin uimarannan lähellä. Otin rullat ja sukat pois. Kirvelytin koipea ja revin rullantuneet nahat pois. auts. Isi on töissä. En saanu ovea lukkoon vaikka miten yritin. E-ei. Murisee varmaan kun pääsen takas kotio. Odotan sadetta. Se näkyy mut kiemurtelee.

Näkyvillä on: 4 sorsanpoikasta ja emo
19 venettä + kolme joita en huomannu äsken
1 perhe (tai siskokset ja niiden kakrut)
+ 1 turistijuna vilahti vierestä (semmonen samanlainen kun Naantalissakin on)

Haluan leipoa tänään mokkapaloja. Ja tehdä sipuli-tomaattisalaattia. Eli miGros odottaa kunhan hiukka viilenen. Tulin ihan rauhassa kirpparille, kirpparilla ja kirpparilta mut silti mun pusu maistus suolaselta.

+oho, vaaleenpunaseks puettu blondi ui mun alapuolella vedessä kohti keskustaa. veden keskustaa.
++ oho, perheen tyttö tuli lainaa rulliksia. Tossa se laittaa niitä jalkaansa ja puhuu jotain hassua kieltä. Hiukka hupia!

Ukkonen jyrähti. Ehkä. Ei sitä ukkoa näy eikä vettä. Mutta tyttö meni alamäkeen mun rinkuloilla. :) Hiukka hapuilevaa. Khih.

Luen siis kirjaa, en jatka matkaa. Umberto Eco kertoo miten tutkielma tehdään. Se kertoo sen mulle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.