IRC-Galleria

TuruuuusKeskiviikko 19.07.2006 23:04

Täällä taas.

Matka oli mukava j a tarpeellinen. Sai olla muissa maailmoissa hetken. Ja oli ihanaa kun oli monta pentua. Ne kun on mulle tosi rakkaita. Repsu on pieni ihana prinsessa joka sanoo: "Kato, kuu kumottaa" ja pojat on muuten vaan ihkuja. On kivaa kun on Sveitsissä vähän niinkun toinen koti missä asuu rakas ihminen yhden oven takana.

Lentokoneessa oli hienoa kun se oli Finnairin. Liideltiin kaupunkien yli ja syötiin lentokoneruoaksi erityisen hyviä mättöjä. Yöllä vasta olin Turussa, täällä oli 11 astetta. YÖK !!! 40 asteen jälkeen se on aika pirun vähän.

Ihan löperö olo heti kun pääs kotiin. Kivaa täällä on, tänäänkin oltiin shoppailemassa ja kaupungilla syömässä kun vihdoin päästiin ylös. Ja käytiin vuokraa leffa jota kohta katotaan. Hyvä olla. Tää ero menee just niinkun toivoinkin. Ollaan tosi tosi hyvissä väleissä ja ihana olla yhessä vaikka samalla molemmille on ihan selkeetä että tää on loppu. Kohta ihan konkreettisesti kun toinen menee kauas kauas kauas pois. Mut siis löperö olo silleen, etten saa mitään (koulu)juttuja tehtyä. Niskasta tarttis ottaa kiinni. Oikeen kunnolla. Puristaa ja pitää tiukasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.