IRC-Galleria

HelsinkipäiväKeskiviikko 09.08.2006 03:43

Virven kanssa suunniteltiin kultsikokousta. Hassua kun kahvipaikka valitaan nykyään sen mukaan missä voi nördää. Wanhan terassin tyttö ei tienny mikä on w-lan :) mut sit eksyttiin vanhaan hyvään tuttuun Javaan ja siellä sai polttaa, kahvia ja nördätä. Hienot suunnitelmat tulikin. Ja kivaakin oli. Kiits, vöörbis.

Äiti tuli mut hakemaan hirmu kiireellä maailmanpelastukseen ja vauhdilla mentiin hietsun rantaan asti jollon pinki soitti ja sanos et se on huomenna.. maailmanpelastus siis. Että näin. Mut tallusteltiin sit mamman kanssa kaupunkiin hissuksiin ja poistin sen kännykästä samalla 50 vanhaa viestiä. Se on kyl yks käsi tietotekniikan kanssa. :) miun ihku mamma.

Leffaan yritin mut se oli täys. Verenluovutukseen yritin, mut nekään ei ottanu. Oon karenssissa antibioottien takia. Tuli hiukka surku olo kun kukaan ei minuu huoli, mut sit soitin Pertulle. Se kävi kaupassa sillä aikaa kun hain alkosta pullon punkkua ja sit se paistos munakkaat. Kivaa. Helppo olla sen kanssa. Ihku kaveri.

Eksyttiin Turkoosiin monen mutkan kautta ja sit menikin pitkään piirtäessä ja fiilistellessä hyvää musiikkia. Lopulta omaan sänkyyn oman kissan kanssa mesee ja galtsuu. Huomenna Tuusulaan ja naperoita hoitaa.

Näin nää päivät menee..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.