IRC-Galleria

hehMaanantai 11.09.2006 18:22

Mulla on pieni angsti päällä :) Tulin kirjottaa galtsuun kun huomasin että edellinenkin tänpäivän viesti on täyttä vinetystä. Aikasemmin murisin yhteiskunnasta, nyt koulusta. Oli taas niiiiin tyhmää. Vaiks Heidi järkevänä sanokin et se on vaan mun näkökulma, sen mielestä oli ihan mielenkiintostakin.

Mut minen kestäny. Meinasin vaan nousta ja lähtee pois tunnilta.
En jaksa semmosta kun yleistetään ja lokeroidaan ihmisiä ja sit se esitetään totuutena. Vaiks olis kui tutkittu juttu ni ei se välttämättä oo lähelläkään totuutta. Sanonpahan vaan. Ja mitä ymmyrkäisempiä mallit on mitä tutkimusten mukaan on tehty, sitä harvemmin ne muistuttaa todellisuutta. Jos meistä pitäis kasvaa ajattelevia ja ymmärtäviä pedagogeja ni kyl miusta koulutksen tulis olla jotain muuta kun sitä et opettaja kysyy meiltä mitkäs on meijän lemppariohjelmia joista me puhutaan kavereiden kanssa. Äh. En oo enää peruskoulussa. En oo enää lukiossa. Oon ammattikorkeekoulussa ja haluun sen tasosta opetusta. Kiitos.

Nyt minen tiiä mistään mitään. En tiiä tiedotustilaisuudesta enkä siitä lähetiksmä tekstarin vai en. Enkä mä tiiä monelta se naapuri tulee tänne. Mut sen tiiän et nukkusin viime yön hyvin mut liika vähän ja nyt oon väsy. Ja et tulee hoppu jos meinaa poistaa iksuu koska aikaa on vähän. Ja et kuudelta pitäis olla torilla. Ja et kouluhommia on tekemättä. Voiksmä tehä niitä huomenna? Jos mä nyt nukun lyhkäset päikkärit kissa kainalossa? Noni, se tuli jo vattanpäälle kehrää eli joo. Ei vastaväitteitä kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.