IRC-Galleria

taas uus päiväMaanantai 02.10.2006 00:25

kauheeta vauhtia menee viikot. ja päivät. on taas sunnuntai. ja ilta. vaiks ihan äsken oli viel aamu ja syyskuun alku. hurjaa.

tein tänää huolinuken. siit tuli virolaisen ikälopun horatsun näkönen. mut ihan hieno semmoseks ;)

oli hassu mut kiva päivä. kun ulkona oli niin kaamee ilma ni pystys vaan nukkuu päikkäreit toinen toisensa perään ja välil silmäilee vähän rimist. ja sit sai viel paijausta. khih. kissa oli ihan sekasin. se maukus ja pörräs. nyt se vaan nukkuu. onneks.

tarttis koulua ja olis viel kovin kiinnostavaakin. mutku. ehkä nyt kun ei voi enää mesetäkään. kohta tulee kuiteski jo jaanuska miut pelastaa. se tulee meille putkiremppaa pakoon. heidi tulee sit vasta myöhemmin. näin jostain kuvan mis oli lunta. tuli ihan hyvä fiilis. sit on ihan hiljasta ja rauhallista. ilma on raikasta ja voi tehdä enkeleitä. ja laskee pulkalla. tyttöitten kans puhuttiin jos mentäis Himokselle laskee. Olis aika huisii. Mut siihen on vielä aikaa kun tulee lunta. Nyt vaan pimeetä ja sadetta. Onneks on koti ja YleX ja pieni-ihana-valkonen-viaton.

ainii! Inkkulii mennää kattoo heti kun keksin meille lennot. :D hihuuu. Londoniin. Vihdoin. Viikonlopuks vaan mut voi tulla tosi kivaa kun on niin iksu inkapinkaa <3. Ei tarvii enää kun voittaa lotossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.