IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.11.2006 20:14

Lääkäri sanos et kissan nielurisat on särki. Antos kaks piikkiä ja viikon antibiloottikuurin. Oli oikeen kilttipiltti lääkäri eikä murissu vaiks iida laitto pään mun takin sisään ja otti kynsillä kiinni tiukasti. Mut toisaalta miun miuku käyttäytys ihan tosi hienosti. Ei se itkeny eikä koittanu karata, raapia tai purra. Alistus kohtaloonsa, mut vaan siks kun tiäs etten vie sitä huvinvuoks semmoseen paikkaan mis sitä puristellaan. On kivaa kun se luottaa muhun niin paljon ja suostuu tyhmiinkin juttuihin (niinku vaiks syömään niit lääkkeitä) kun selitän sille. En mä usko et se oikeesti ymmärtää mitä mä sil sanon, mut se ymmärtää silti mitä mä tarkotan.

Tänään se raapis sohvaakin jo :D paranemaan päin siis.

Tuhlasin tänään. Ei olis ehkä pitäny mut tehty mikä tehty. Nyt joudun lahjomaan satua tosi paljon kun on kaikki ihan maksamatta sille kun se elättää mua. Meil on semmonen erityislaatunen kaverisuhde et se vie minuu teatteriin ja ostaa miun miukulle kissanhiekkaa. Eilenkin meni kauheesti rahaa kun on kissa josta on vastuussa. Mut silti on kaikki sen arvosta. Molemmat tuhlaukset.

Lintsasin koulustkii. Olin vaa kaffel ja hengaamas. Saatiin piparkakkuja ja puhuttiin joulusta. Sit oon pessy pyykkii, vihdoin ja viimein, tehny ite ruokaa ja pessy sen pirun kissanvessan joka hais ihan järkyttävältä. Niinkus ihan tosi kamalalta.

Keksii tarttis Repsulle lahja. Kun sunnuntaina täyttää kolme. Ideoita?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.