IRC-Galleria

moipsMaanantai 27.11.2006 14:58

oho, kello on jo yks. mun tarttis olla tekemässä ruokaa eikä tässä galtsuilemassa. et kerkeen takas stödiksen kans. lupasin näyttää sille vähän Turkua. En vaan tiiä mihin sen veisin.

Tyhmää kun tarttee opiskella. Tykkään mun elämästä näin et voi vaan olla. Yllättävää ;) Mut et olis pieniä projekteja ja sit vois tehdä niitä ja olla päivisin siellä missä haluu. Niinku just semmosta ku tänään:

Kävin hengaa stödiksen kans ja sit lähin pois. Vein sormuksen vihdoin ja viimein kaiverrettavaks. Sit kävin kyselee uutta laturinjohtoa herra Valkoselta, mut se sanos et se maksaa opiskelija-alennuksillakin yli seittemänkymppiä eli pitäkööt laturinsa. Sit juttelin Alvarin Matin kanssa sen elämästä ja lueskelin iltapäivälehtiä. Sit kävin kaupassa ja törmäsin Ohjaamon tätiin joka kertos kauheesti uutisia ja sanos et voisin mennä sinne stödiksen kans käymään. Sit juttelin talkkarisedän kans ja nyt oon täsä. Tarttis vihdoin imureerata ja tehdä sitä ruokaa. En vaan kohta kerkee enää. Khih. Hoppua vaikkei mitään tee.

Tulee kiva viikko jos saa itteensä niskasta kiinni. Jos ei saa ni alkaa ahistaa ihan hirmusesti. Onneks on maanantai ja hyvästi tää ehkä alkaa. Kattotaan illalla oonks vielä samaa mieltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.