IRC-Galleria

jaahasTiistai 28.11.2006 00:46

ei se raisa oo imuroinu eikä tehny koulujuttuja :)

mut mul on hyvä syy! Katrin kysys haluunks ilmaseks kattoo talvisirkusta ja tiettyhän mä tahtosin. (Oli muutes tosi hyvä ja suosittelen jos ei oo nähny parempaa. Ne varjot oli kaikista hienoimpia. Ja sit tajusin miks en tykkää vaa niistä jotka käy salilla et olis isoja lihaksia ja jaksais kauheesti nostaa. Enempi hienoo on jos on lihaksia sitä varten et voi käsillä riippua tangossa vaakatasossa ja kieputtaa itteensä korkeuksissa!) Ja sit en ollu aikasemmin ollenkaa muistanu et on kouluakin kuteski. Mut tykkäsin tästä päivästä silti. Vaiks onkin tyhmää kun on väärässä paikassa. Mut huomen en oo ja se on hyvä.

Tyhmää kun tänne ei voi kirjottaa kaikkee mitä tahtos vaiks tiiänkin et se jonka takia en kirjota ei ees lue tätä. Ja on ehkä tyhmää varjella toisia omalta elämältä kun se kai on kuitenkin niiden vastuulla jotka tänne miun päiväkirjaan eksyvät. Mut en silti haluu satuttaa, tulee huono omatunto kun alkaa miettii et jos kirjottais ja sit toinen tulis ja sit sil tulis kauhian paha mieli. Tulee sil kyl tästäkin jos se lukee, mut sille en sit voi mitäkään.

Hui, kohta tarvii mennä nukkuu kun lupasin. Opettelen mäkin elämään semmosta elämää kun kuuluu. Kunhan vaan ei tulis liika tylsää jos menee aina ajoissa nukkuu ja herää ajoissa ja sit tekee vaan koulujuttuja ja syö terveellisesti. Plaah. Mut ehkä sit vois paremmalla omatunnolla keksiä kaikkee vielä hauskempaa tekemistä mitä nyt ei voi tehä kun tulee nii kauhian huono omatunto.

Mulla on ilmiselvästi vittumainen omatunto joka estää mua monessa jutussa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.