IRC-Galleria

Hahaa!Keskiviikko 13.12.2006 17:28

Empäs mennytkään. Soi puhelin ja miun piti mennä suunnittelee artikkelia muiden muassa. Että voi mennä hermot. Alkaa mun mitta täyttyä ihan todella. Tai toisaalta kiinnostus loppua. Ihan sama. Ihan vitun sama mulle mitä joku ajattelee. Jos ei kehtaa sitä tulla sanomaan suoraan, eikä voi edes sähköpostiin vastata niin ei kai se sit voi olla mun ongelma. Ärsyttävää tyttötappelua ja mökötystä. Voisivat toiset ehkä hiukka enempi pohtia mitä ne saa aikaseks. Mut jos tuntuu siltä et näin on parempi, ni mitäs mä sille voin. Aivan sama. Eipä tarvii enää tän vuoden puolella nähdä.

Ja sit reipastuin ja tulin takas tänne purkaa agressioita koulujuttuihin. Ja sitä ne just tarvii. Ei edisty kyl melkeen ollenkaa, mut ei edistys senkään vertaa jos en olis niin mur.

Jatkan. Oon ahkera. Saan jotain aikaseks ja muutan pikku hiljaa elämääni... anna mun olla semmonen mimmoseks haluun tulla. tai anna mun tulla semmoseks mimmonen haluun olla. kummin päin tahansa kelpaa.

...joku kaunis päivä vielä riasa osaa ... toivottavasti.

Huomenna jo juttelee handledaren kans et mitäs nyt tehdään että opintopisteitä tulis lisää. Jaiks. Samalla kun nautin siitä et jotain tapahtuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.