IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 21.12.2006 16:26

Kohta on siistiä. Matot on ulkona vielä ja semmosta pientä. Vaiks epäilen kyl et onks täl ees siistimpää kun oli aluks. Johdotkin on yhtä solmussa ;) Mut niin se vaan on et jos on telkkari, dvd,radiohässäkkä, langaton netti, kolmet kajarit, lasten videopeli ja muutama lamppu samassa pistorasiassa ni joo o. kyl ne johdot on solmussa ja pysyy. eikä niitä miusta kannata ryhtyy aukomaan ja laittaa hienoiks suoriks kun ne on kuitenkin heti taas sit solmussa.

Näyttää vähän pelottavasti siltä et tää Helsinki on sitä mitä pelkäsinkin. Et aika vaan katoo eikä ketään kerkee näkee ja sit on vaan Haagassa tekemättä oikeen mitäkään (tai no, siivoomassa). Eikä mulla oo aikomustakaan karata täältä kaupunkii tai muualle. Soittakaa ihunat Helsinki-ihmiset mulle ja pakottakaa mut ihmisten ilmoille heti ja nyt. Jookoskookos?

En vielä epätoivoudu. Olen nimittäin kuitenki nähny jo Inkan ja Samulin ja Annan ja Virven ja Hannan, Seilan ja kaikki Annan muut ihmiset. Et ei ihan miinuksella vielä. ;) Kaikenlisäks olin eilen teatterissa ja sit jäin yksin pörrää :)

Mut soittakaa silti. Mulla ei oo ihmisten numeroita enää melkeen kenenkään kun ne joutus veden valtaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.