IRC-Galleria

ei riitä yks riasaTorstai 22.03.2007 01:11

haluisin hirmusesti kirjottaa tänne kaikkee mitä teen ja mis meen. miten hoppu on ja mitä kaikkii fiiliksii miun pallopään sisällä liikkuu.

mutku minen ehi! ennnnn. milläään. ihan perseestä tämmönen. tarttisin mulle aikatauluttajan ja organisontiavustajan ja koordinaattorin. kun voin joko tehä tai sit suunnitella tekemisiäni. en molempia samaan aikaan. ja jos tekee toista ni toinen jää tekemättä. sit tulee suru puseroon kun hommat kaatuu niskaan tavalla tai toisella.

mun silmät sanoo lurps. haluisin valvoa ja olla pirtiä ja tehokas. ping! mut oon heränny yliaikasin tänään ja säätäny koko päivän. jos en nyt lopeta ni oon yhtä sekasin kun eilen. se ei oo kivaa. koitan olla ajattelematta niitä kaikkia asioita jotka olis pitäny hoitaa jo aikapäivä sitten.

ja vitut. oikeesti haluisin et mulla olis aikaa ja et mä selviäisin niistä koulujutuista mitä mulla on. haluisin et mulla olis aikaa olla ja pitää kivaa, päästä irti koulusta ja viilata. niinku aivottomana olla. tekis kuulemma mulle ihan hyvää opetella ajattelee vähempi. hih. on siinki ohjeet toisen elämään. tahtosin mielummin opetella ajattelee positiivisemmin ja järkevämmin. sillee tehokkaasti ;) niinku tänäpäivänä kuuluu.

on ehkä parempi mennä kaataa iso iso lasi maitoa ja avata telkkari. nyt jos joku näkis mut ni luulis vamaan et mä oon haamu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.