IRC-Galleria

Mooiiii....Maanantai 14.05.2007 20:52

Köps. Eka harjottelupäivä ohi. Aika pihalla oon. Senkus istusin ja olin vaan olevinani aktiivinen vaikka oikeesti en yyyyhtään tienny mitä mun olis pitäny tehdä tai miten mä olisin voinu käyttäytyy. No, huomenna uusiks. Kai siellä joka päivä vähän jotain uutta oppii. Surku vaan kun siitäkin vois saada niin pal enempi irti jos yhtään tietäs mitään.
Mut kai se sit oon vaan mä kun aina aattelen miten vois tehdä paremmin. Pirun koulutus. En mä ennen ajatellu. Ainakaan aina. Murr. Nyt ei koskaa oo enää mikään hyvin kun aina voi parantaa.. sekä mua, muita ihmisiä et kaikkia niitä yhteisöjä mihin kuulun ja mihin en kuulu.
Se on kyllä kiva paikka. Hommat toimii ja ihmiset on aika hyväntuulisia. Tai siis ainakin tänään oli. Ja niiden työyhteisö tuntuu toimivan. Siis et kaikki yrittää pitää kiinni siitä et töissä olis kiva olla. Voi kun meijän koulussakin olis niin. :)

Nyt on kyllä väsy ja nälkä. Kello on kohta jo kuus.

Ei tässä kauheesti mitään kerkee tekemään muuta kun pyörittää arkee ja vähän hengittää välillä. Pyykit on pesussa ja riasa on pesty. Postista kävin hakee osotteenmuutoslapun mutten täyttäny sitä vielä kun en oo varma meinaanks maksaa niille et ne lähettää mulle laskuja. Ja tuun varmaan käymään turussa kuitenki niin usein ettei ne pahasti ehi vanhenee :) Ei täsä kauheesti muuta sit kerkeekään. Eiku, kirjotin mä harjottelupäiväkirjaa ja nyt tätä. Raportoin elämää.

Äiti ei oo tullu vielä kotio. Voikohan silti mennä syömään? Haluisin vähän pihalle, kattoo kesän alkua ja tutustuu vanhoihin nurkkiin. Voi kyl olla et kohta sataa. Vois vaan nukkuakin ;) Kirjastossakin aattelin käydä ehkä. Tänään en vielä jaksa alottaa sosiaalista elämää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.