IRC-Galleria

kuumahuumaMaanantai 13.08.2007 17:46

helsingissä pakkaa riasa. järjetön määrä taravoita on raahautunu tänne. on yks matkalaukku ja yks vedettävä ja yks reppu ja sittekää ei mahu kaikki mukaan.

kello on puol kolme. mulla on yökkäri vielä päällä. mut siitä on jo yli tunti kun heräsin. näin unta et oltiin meijän isän, sompun ja katin kanssa uudessa tietokonepelissä mikä tapahtus ulkomailla. sitä todellisuutta ohjattiin pelaamalla mut ne oli muita (semmosii vähän vanhempii nörttipoikia) jotka sitä pelas. Me vaan elettiin siellä. Se koko peli oli oikeestaaan iso ostoskeskus. Siellä oli mielettömästi valvontakameroita.

Katolta lähti viimenen metro pois sieltä. Ja minuu pelotti kun oli semmoset teräsportaat ylös ja sit semmoset teräskierreportaat alas sinne metrotasanteelle. Siellä katolla tuuli hirmusesti. Mitään metroja ei menny, se maailma suljettiin. Systerit hävis siinä samalla, mä jäin meijän isän kanssa. Miusta me oltiin siellä monta vuotta ennenku me päästiin sieltä pois. Mä muistan et me oltiin siellä semmosilla treffeillä et oli nuori thaikkutyttö ja meijän isä ja sen thaikkutytön saksalainen kaveri. Sit kun oltiin syöty ni se thaikkutyttö pussas miuu ja mä pelästyin kun se tuntu ihan krokotiililtä. Sillä oli hirveet hampaat millä se puri minuu. Heräsin vähän.

Sekin oli oma seikkailunsa kun me pakoiltiin niitten nörttiarmeijaa vuosittaisen työntekijävaihdon aikaan. Se oli just sillon kun päästiin karkaa sieltä maailmasta. Se meni jotenki niin et se peli oli vanhentunu ja ne nörtit poltti tupakkaa siellä porttien edessä ja jutteli niistä uusista peleistä mihin ne haluis mennä töihin.

Sit mä heräsin taas vähäks aikaa mut mulla oli niin paljon kirjottamista et jäin jäsentelee kirjaa siitä kaikesta mitä olin nähny et nukahdin taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.