IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

står kvar vi kajen.... släpp släpp släpp loss nu... ska jag släppa....
repet piskar fögäves i vattnet...

jag är hungrig. ingen direkt nyhet men jag tankade på ordentligt på lunchen så jag skulle slippa äta idag....... det gör så ååå ÅÅÅÅ ont i munnen hela tiden. å speCIELT när man äter.... fy.

å så vill jag banta endå.... så varför äta lixom... ? jga är gravid.. på något sätt.
stunder känns ibland så overkliga..... jag stirrar ner på mina tangenter och tänker att jag ska döda mitt barn. bäbis dödare. och det påverkar inte min min alls.... det är inte mitt liv... det har ju aldrig varit såhär... eller så är det inte jag lengre... i mitt liv.



känslan i stunden är liite grann som i sånä där dåliga rysare.... stunden är bara fel. saker har gått fel. å nu känns allting fel förjämnan... fattar nån vad ja menar? fattar ens jag ?
känns inte längre jiihuuu faan va gött livet, leka lite, äta lite glass å solen skiner imorron med
å jag är normal å då så klart livet normalt att alla har ju rätt till ett normalt liv
men just nu känns det inte så....
jag har gjort fel. och nu är det fel. hela mitt liv.... jag vet att det låter löjligt å framför allt ÄR det men...........

just nu bryr jag mig inte om vem som läser å vad den fattar å vad den tänker eller om ingen. dont matter..
hatar känslan jag har... tv ikväll..... sorri. jag vet inte om jag orkar cyckla till juri .... förlåt att jag berättade. jag bara sa det så där på lucnhen til honom...... han vart lite paff... viste inte va han skulle säja. kände mig lite elak mot honom när han försökte få fram rätt ord.. han är det enda som vet. här i lieksa.
jag skakar.... jag måste berätta till mig mamma idag.... jag måste för jag vill inte dölja det, måste berätta innan det händer. händer händer... förlåt mej vill du inte lära känna för det vill inte ens jag.... just nu känns inte livet som mitt.... min syster är en sån stor ängel.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.