IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kaunaa Sunnuntai 09.09.2007 03:29

*#


ei se mua vitut minä siitä kunpa vaan voisin, mutta olenkin yht elämäni sille velkaa enkä saa valita en saa sanoa ei nyt riittää en saa ja jos annan ja annan niin sitten kun en annakaan enää saan tietää miten pieni paska mä oon. miten syyllinen mä kaikelle paskalle oon. että olen ollut itsekäs. kuule tätä: itsekäs. jos olen koittanut neuvoo ja yrittäny auttaa mut silti sormet solmussa huitelet pimeään ja heittelet peikkoja puukoilla silmät suljettuina hymy virneillään

ja sitten kappas kun metsä kaatu ja yksin seisot siinä kaatuneen metsäsi kuninkaana sormet suussa polvet vapisten itkusta, syytät minua! minun vika että kaikki kaatu päin helvettiä ja sieltä ne peikot vasta pääsi valloilleen niin sit se on tottakai minun vika ja jos en haluakaan antaa sinun kävellä metsissäni niin siitäkös saarna syntyy syytöksien tumma pilvi, ja minä otan sen iteeni, kun valkoinen on värini sinä syljet sen kaiken mustan minuun.

minä otan.

ja sinä tahdot apuani kun et peikkometsän kieltä ymmärrä, niin minun velvollisuuteni on auttaa sinua ymmärtämään ja minun velvollisuuteni on myös ymmärtää sillä jos en ymmärrä olen tyhmä.




ja sinä sokeana tälle kielelle vaadit kerta toisensa jälkeen että kokeilemme sitä ja tätä ja tuota ja taas kertaalleen.
koitan selittää sinulle etten minäkään hallitse peikkojen kieltä kuin vähän, ja jos mielenkiintoni asiaan luikenee ja kulahtaa olen taas se itsekäs lanttu joka vain ja ainoastaan ajattelee itseään.


minun vika. enpä tehnyt. enpä suositellut. mutta minunpa onpi vika. ja minunpa on korjattava. ja älyttävä. ja oltava kiltti.


saatanan kiittämätön paska. sitä sinä olet. mutta enpä minä voi sitä sinulle selittää. vaikka samaa kieltä puhuisitkin et sinä sitä uskoisi.



haluan haluan sinä jumala tiedät olen niin peloisani taas olen tyhmä eikä sillä selviä



*#

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.